UFC-stjernens datter forsvundet - nu er et lig fundet

Walt Harris' datter Aniah, der forsvandt for en måned siden, er efter alt at dømme fundet død, efter hun har været forsvundet i mere end en måned

Godt en uge efter blev 30-årige Ibraheem Yazeed, der var løsladt mod kaution i en sag om kidnapning og mordforsøg, arresteret efter at være blevet identificeret som bortføreren. Video: AP/SNTV
Følg MMA

UFC-stjernen Walt Harris kan nu formentlig sætte punktum efter mere end en måned i uvished om sin 19-årige datter Aniahs skæbne.

Desværre er det ikke gode nyheder, han har kunnet lukke sagen med.

For efter, datteren har været forsvundet i lidt over en måned, har politiet mandag  fundet et lig - og alt tyder på, at der er tale om Aniah Blanchard.

- Jeg kan bekræfte, at et lig er blevet fundet, og at vi har god grund til at tro, at det er Aniah Blanchard, siger anklager Brandon Hughes fra Lee County i Alabama.

Aniah Blanchard blev sidst set 23. oktober på en tankstation i byen Auburn i Alabama, og vidner så hende kort efter mod sin vilje at være blevet ført ind i sin bil af en mand ud for en købmand i byen.

Familien efterlyste hende dagen efter, da de intet havde hørt fra hende.

To dage efter sin forsvinden blev hendes forsvundne Honda fundet i byen Montgomery knap 100 km. fra Auburn. Den var beskadiget og indeholdt store mængder af Aniah Blanchards blod. Blodmængden fik politiet til at antage, at hun enten var blevet dræbt eller i bedste fald havde livstruende skader.

Godt en uge efter blev 30-årige Ibraheem Yazeed, der var løsladt mod kaution i en sag om kidnapning og mordforsøg, arresteret efter at være blevet identificeret som bortføreren, og kort efter blev også 35-årige Antwain Fishera arresteret for at have medvirket til kidnapningen.

Fundet af liget, der altså formodes at være Aniah, har afstedkommet endnu en anholdelse. Denne gang af en David Johnson for meddelagtighed i forbrydelsen.

Liget, der blev fundet i Macon County halvvejs mellem kidnapningsstedet og fundstedet for hendes bil, er endnu ikke blevet endeligt identificeret som Aniah Blanchard, men politiet er så sikre i sagen, at hendes familie er blevet underrettet.

UFC-stjernes nødråb: Hjælp mig med at finde min datter

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+