Uhyggelige billeder: Fik ansigtet smadret efter uhyggelig knockout

MMA-kæmperen Brennan Ward blev brutalt sparket ned og fik en forfærdelig hovedskade, da han mødte Paul Daleys flyvende knæ

MMA er en brutal sportsgren, når bølgerne går højt. Og det gjorde de i weekenden under Bellator 170-turneringen i Inglewood i Californien.

I weltervægt stod hovedkampen mellem Brennan ‘Irish’ Ward og britiske Paul Daley, der har erfaring fra UFC.

Den favoritværdighed demonstrerede han med al ønskelig tydelighed allerede i første omgang, hvor hen efter først at have haft succes med et albuestød fældede Ward på brutal vis med et flyvende knæ.

Du kan se knockouten herunder:
Voldsom KO

Den dybt bevidstløse Ward blev liggende i næsten ti minutter, inden han på en båre måtte forlade ringen med nakkekrave - dog ved bevidsthed og med en opadvendt tommeltof for at indikere, at han var okay.

Helt okay var han nu ikke. For ud over en gedigen hjernerystelse pådrog han sig også en grim og dyb flænge over venstre kindben tæt på øjet.

Grim mma-skade

Den kommer til at gøre avs i et stykke tid - og det kræver også en habil plastikkirurg at få det gabende sår pænt igen.

Paul Daley lagde i første omgang ikke mærke til, hvor meget hans i øvrigt gode bekendte var medtaget. Men langsomt gik det op for ham, at det kunne være alvorligt - og så fik han det selv dårligt.

- At få sejren på denne måde blev lidt med blandede følelser.

- De to første minutter løb jeg rundt som en hovedløs høne og opførte mig åndssvagt. Men så fik jeg øje på hans kæreste, der sad og græd. Det var hårdt. Jeg håber bare, at han er okay, sagde Paul Daley.

Se det brutale klip: Her smadrer hun Rousey på 48 sekunder!

Bedre end McGregors knockout: Her er den blodige afslutning

Kongen gennemprygler modstanderen med brutal knockout

TV: Smadret i comeback: Se Ronda Rousey få klø i sit comeback-mareridt