Vanvittigt blodbad på dansk grund: Tysker MMAssakreret

En ung tysker blev slået til plukfisk ved MMA-Galla Vol. 5 i Odense i lørdags. Vi advarer om meget stærke billeder i videoen

Redigering: Jonas J. Larsen Video: Sports-Web

Til MMA-Galla Vol. 5 præsterede den danske MMA-kæmper Roger Huerta en professionel debutkamp, som tyske Shama Shirzad formentlig sent vil glemme.

Med blodet dryppende fra Shirzad, valgte dommeren da også at stoppe kampen i tredje omgang.

Det skete efter næsten syv og et halvt minuts ren tortur fra danske Huertas hænder og albuer i buret.

Du kan se hele den voldsomme episode i videoen øverst i artiklen - vi advarer mod voldsomme billeder.

- Efter min mening skulle dommeren have afsluttet kampen tidligere, fordi jeg dominerede totalt, siger Roger Huerta til Ekstra Bladet.

- Jeg er ikke et voldeligt menneske af natur, men jeg gør, hvad der er nødvendigt for at vinde kampen. Jeg er professionel, og det er mit job. En sejr er en sejr, lyder det fra vinderen, der dog ønsker sin modstander det bedste - og god bedring.

'Ikke en god kamp'
I den tyske lejr har man slugt nederlaget, selvom man erkender, at det ikke var en god kamp.

- Dårlige reaktioner og dumme fejl gjorde, at Shama tabte hovedet, skriver tyskernes træner Valentino Pantera i en mail til Ekstra Bladet.

- Det eneste, vi ønsker nu, er at tage vores ting til det næste niveau og så lære af den her oplevelse.

Han påpeger desuden også, at Huerta ved flere lejligheder benyttede sig af beskidte albuetricks. En påstand danskeren dog selv afviser.

- Jeg synes ikke, at jeg har gjort noget forkert. Det gav dommeren i ringen mig også ret i. Jeg er en fair kæmper, og jeg har ikke behov at gøre noget ulovligt, lyder det.

1 af 2 
2 af 2 
36 kommentarer
Vis kommentarer