Annonce:
Annonce:

Verdensstjernen slagtes: Han håner hjemløse

'Den største kamp nogensinde' har fået en skidt optakt, fordi Conor McGregors modstander grinende håner hjemløse, der bliver filmet, mens de laver armbøjninger for penge

Annonce:
Følg MMA

Super-stjernen er tilbage: - Den største kamp nogensinde

Sidste uge kom det frem, at mega-stjenen Conor McGregor gør comeback i MMA-sporten, hvor han i den største UFC-kamp nogensinde skal op mod Khabib Nurmagomedov fra Dagestan i et kæmpe brag 6. oktober i Las Vegas.

Nu er McGregors modstander kommet i massive problemer efter en særdeles uheldig Instagram-video.

Det er Khabib Nurmagomedovs fætter, Abubakar Nurmagomedov, der har lagt videoen ud, og den viser, hvordan han får hjemløse til at lave armbøjninger for penge.

Han holder pengeseddelen ud foran den hjemløse, før han trækker pengene til sig og tvinger ham til at gøre det igen. I baggrunden kan man høre verdensstjernen Khabib grine og kommentere det hele, mens han filmer.

Nu får MMA-kæmperen hård kritik af den svenske UFC-kæmper Jack Hermansson.

Annonce:

- Jeg synes ikke, at det er god opførsel uanset hvor du kommer fra, og om du er en kendt person eller ej. Jeg synes, at det er en skammelig opførsel, siger Hermansson til Nettavisen.

SE DEN HÅNENDE VIDEO HER

Blev kun 44 år: UFC-monster er død

- Det handler ikke om, at de giver ham penge. De gør det for at grine af ham. Hvad er det, man griner ad?, er spørgsmålet, som jeg stiller. En, der tager armbøjninger, griner du ad det?

- Grunden til, at de griner ad det, er fordi, de får en person til at gøre noget, som han ikke har lyst til. Jeg forstår ikke, at folk ikke kan se, at der er noget galt med det, siger Hermansson.

Artiklen fortsætter under billederne

Khabib Nurmagomedov på et pressemøde inden en tidligere kamp. Foto: AP
Khabib Nurmagomedov på et pressemøde inden en tidligere kamp. Foto: AP

Khabib Nurmagomedov er kommet i store problemer inden kampen mod Conor McGregor, der kaldes den største nogensinde. Foto: AP
Khabib Nurmagomedov er kommet i store problemer inden kampen mod Conor McGregor, der kaldes den største nogensinde. Foto: AP

UFC-stjerne gruppevoldtaget: - Jeg bad til, at det snart var slut

Verdensstjernen forsvandt: - Jeg har grædt i to år

Den svenske kæmper fortæller, at han normalt holder sig væk fra den slags diskussioner, men når svage mennesker bliver trynet, så er han nødt til at reagere.

Annonce:

Sagen er ekstra ærgerlig for Nurmagomedov, da han inden kampen mod Conor McGregor har forsøgt at spille på, at han er en 'good guy', men holde sig fra at håne hjemløse kan han tilsyneladende ikke.

29-årige Nurmagomedov har 26 sejre i 26 kampe og er ikke hvem som helst. Han er således den øjeblikkelige indehaver af UFC-titlen i letvægt. Kampen mod McGregor forventes at udløse flere pay-per-view-salg i Nordamerika end noget andet tidligere UFC-stævne, og der er formentlig også gode penge i kampen for kæmperne.

Det har tidligere været fremme, at McGregor tjente omkring 629 millioner kroner på sin seneste fight mod bokseren Floyd Mayweather, mens Nurmagomedov kan se frem til en lønstigtning. Sidste år tjente han blot  11 millioner kroner...

Fra bistandsklient til milliardær: Sådan reddede han sin sport

Strand, gravid og konge: Se sportsstjernernes private julefotos

Million-gevinst udbetalt til forkert person

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: