Vildt karriereskift - tv-kendis hopper i MMA-buret

Godt nok har han gjort et forsøg før for to år siden, men nu er Carlos Zamora, der blev kendt fra Paradise Hotel, klar til gå i MMA-buret endnu engang

Carlos Zamora er klar til MMA. Video: Stine Tidsvilde

I wrestler-kredse er han kendt som 'El Guapo', hvilket betyder 'kvindebedåreren'. Mange vil nok bedre huske ham som 'Iceman' fra Paradise Hotel.

Men 'Iceman' er fortid, når Carlos Zamora lørdag aften indtager MMA-buret til Olympian Fight Night, hvor hovedkampen er Mark O. Madsen mod Patrick Nielsen.

Siden Carlos deltog i Paradise Hotel, er der løbet meget vandt under broen.

- Jeg startede ret sent med at feste, og pludselig kom Paradise ind over det. Jeg har altid været en seriøs sportsmand, siger han til Ekstra Bladet til indvejningen ved lørdagens stævne.

- Starttyverne var en tid, hvor jeg skulle eksperimentere og prøve nogle andre ting i stedet for at dyrke sport hele tiden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Carlos er indehaver af Dansk pro wrestling heavyweight-bæltet. Foto: Stine Tidsvilde
Carlos er indehaver af Dansk pro wrestling heavyweight-bæltet. Foto: Stine Tidsvilde

Rafael Nadal satte Roger Federer eftertrykkeligt på plads med cifrene 6-3, 6-4, 6-2. Foto: Vincent Kessler/Ritzau Scanpix Tennis Giganternes kamp: Nadal sender Federer ud

Tabte første kamp
Efter at de glade byture var forbi, gik han over til boksning og videre til MMA, hvor han kæmpede sin første og indtil videre eneste pro-kamp i 2017.

Jeg så din første MMA-kamp, hvor du fik tæv. Hvor god er du?

- Hvor god jeg er? Jeg synes, at jeg er rimelig god og rigtig sulten. Mine egenskaber er rimelig okay, og det er også derfor, jeg vil teste mig af.

- Til min første pro-kamp var jeg ikke klar. Hverken mentalt eller fysisk. Jeg gad ikke sige nej til kamp. Jeg ville være pro!, siger Carlos Zamora, der var plaget af en nerveskade.

Sådan så det ud, da Carlos deltog i en Paradise-fest i 2010. Foto: Anthon Unger
Sådan så det ud, da Carlos deltog i en Paradise-fest i 2010. Foto: Anthon Unger
 

D'herrer på scenen. Foto: Stine Tidsvilde MMA Stor forvirring: Patrick Nielsen for tyk og forsinket

Intet kælenavn ... endnu
Ved siden af MMA dyrker han også amerikansk show-wrestling og bærer navnet 'El Guapo'.

Mark O. hedder 'The Olympian' og Brian Nielsen hed 'Super Brian'. Hedder du 'Carlos Iceman' i MMA?

- Nej …

Carlos Zamoras modstander lørdag er norske OJ Mandt Johnsen, der blev professionel MMA-kæmper i 2019 med en lynsejr efter 19 sekunder.

Olympian Fight Night finder sted 8. juni i K.B-Hallen. Den billigste billet koster 420 kroner, mens en ringside-billet kan erhverves for 2250 kroner.

Ellers kan kampen købes på pay-per-view via Viaplay.

HUSK, AT DU FØLGE STÆVNET LIVE PÅ EKSTRABLADET.DK...

Niels Frederiksen og Ebbe Sand får også en travl transfersommer. Foto: Kenneth Meyer Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler Brøndby, Randers & FC Nordsjælland

Mahfoud har fundet kærligheden. Foto: Mogens Flindt Sport og Spil 'Vild med dans'-vinder afslører: Her er min kæreste

Lars Eller og Mikkel Bødker er de to spillere fra VM-truppen 2019, der tjener mest. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fra millionregn til deltidsløn: Det tjener de danske VM-stjerner

10 kommentarer
Vis kommentarer