Nyt dødsfald i motorløb

To racerkørere har på to dage mistet livet i kvalifikationen til Macau Grand Prix. Sikkerheden er i orden, fastholder arrangørerne

I torsdags mistede en portugisisk motorcykelkører livet på Macau-banen. I dag var det så en racerkører fra Hong Kong, der mistede livet på banen
I torsdags mistede en portugisisk motorcykelkører livet på Macau-banen. I dag var det så en racerkører fra Hong Kong, der mistede livet på banen

Motorsport er for mange en dragende sport - på grund af spændingen, farten og faren. Blandt meget andet. Desværre kan de tre ting være en dræbende cocktail, hvilket har været tilfældet ved det store kinesiske Macau Grand Prix.

Endnu en racerkører blev i dag dræbt ved kvalifikationsløbet til Macau Grand Prix, blot dagen efter en motorcykelkører døde af sine kvæstelser.

Læs også:

Se også: Magnussen glad for at være i live

Løbsorganisationen har meldt ud, at touring-køreren Phillip Yau Wing-choi fra Hong Kong mistede livet fredag. I torsdags var det den portugisiske motorcyklist Luis Filipe de Sousa Carreira, der detalte den ultimative pris i et andet kvalifikationsløb.

Yau, som kørte for Look Fong-holdet, kørte galt i et højresving, hvor hans Chevrolet Cruze bragede ind i barrieren i venstre side af banen og brød i flammer. Redningsfolk måtte skære ham ud, men han døede 27 minutter efter, at han var ankommet til hospitalet.

Læs også:

Se også: Magnussen bragede i muren i Macau

Til trods for de to dødsfald, så står arrangørerne fast på, at sikkerheden er i orden på banen og derfor bliver weekendens løb gennemført. Det var ellers også samme bane, hvor det danske supertalent Kevin Magnussen var ude for et grimt uheld for et år siden i et Formel 3-løb. Her bragede det danske motorsportshåb ind i muren.

- Banen har eksisteret i 60 år, så der er ingen grund til at betvivle sikkerheden, slår løbskoordinator Joao Manuel Costa Antunes fast.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen