TV: Følg Le Mans LIVE fra Tom K's bil

Hjemmeside lader dig se tv-billeder fra Le Mans fra alle tænkelige vinkler. Inklusive Inde fra Tom Kristensens Audi, når han skal på natarbejde

LE MANS (ekstrabladet.dk): Når rekordvinderen Tom Kristensen om et par timer skal på natarbejde i 24 timers løbet i Le Mans, vil han efter alt at dømme stige om bord i den øjeblikkelige 2’er i løbet.

Efter otte dramatiske timer er der kommet ro over det hæsblæsende løb, og Audi har fået rystet truslen fra Toyota af sig.

Læs også:

Se også: Voldsom ulykke i Le Mans

Det er Audi 1-2-3 i front med sidste års vindere i nr. 1 i spidsen med en omgang, men det kan sagtens nå at ændre sig med 2/3 af løbet tilbage, så der er masser tid til at bytte rundt i front af løbet.

Skotten Allan McNish har overtaget rattet efter Dindo Cappelo.

Derefter er planen, at Tom Kristensen skal i gang med natkørslen, selv om der på grund af uheldige start med bremseproblemer blev lave om i køreplanen, da danskeren blev sendt ud på et fire-dobbelt stints.

TV: Du kan følge løbet LIVE på flere forskellige kanaler på denne hjemmeside.

I den næstbedste klasse er David Heinemeier Hansson og Co. kørt ind i problemer og har længe holdt stille og tabt omgange.

Derimod er Jan Magnussens spanske medkører Antonio Garcia flyvende i GTE Pro-klassen, og Corvetten vil køre ind i natten som 3’er efter en ellers skidt start.

Danskeren er ikke mere syg end han lørdagen igennem har kørt mange omgange.

Læs også:

Se også: IT-nørd lever dyr drøm ud i front

Det kan Christoffer Nygaard ikke prale af.

Denne kom aldrig ud at køre i danskerbilen, en Aston Martin, før det hele var slut efter at amatørverdensmesteren i standardvogn, Kristian Poulsen var røget af banen og igennem gruset og ind i dækmuren.

Inden det blev farvel havde Allan Simonsen haft bilen i spidsen for den nye klasse.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen