Annonce:
Annonce:

Racerkører om fyring: Fuldstændig ufatteligt

Racerkøreren Michel Nykjær er blevet fyret fra sit racingteam for at samle ind til Ekstra Bladets og Dansk Folkehjælps juleindsamling

Foto: Anders Find
Foto: Anders Find
Annonce:
Følg Motorsport

- At blive fyret i december er ikke den rareste måned pludselig at stå uden job. Men at blive fyret for at samle julehjælp er fuldstændig ufatteligt og chokerende.

Det siger racerkøreren Michel Nykjær, der er dybt rystet over at have modtaget en fyreseddel fra sit racingteam Pole Position, et år før hans kontrakt udløber. Og han er endnu mere overrasket over begrundelsen.

I torsdags offentliggjorde Ekstra Bladet og Aftenshowet på DR1, at Michel Nykjær og hans kæreste har besluttet at gå aktivt ind i Dansk Folkehjælps juleindsamling, og at han via sit netværk regnede med at kunne bidrage med mindst 250.000 kr. Det faldt åbenbart ejeren af Pole Position Henrik Lind så meget for brystet, at han omgående opsagde samarbejdet og truer med at rejse erstatningssag overfor Michel Nykjær.

Annonce:

'Bægeret løb over'
I en pressemeddelelse betegner Henrik Lind juleindsamlingen i sig selv som anerkendelsesværdig og sympatisk. Når samarbejdet opsiges, er det fordi Michel Nykjær ikke har koordineret eller aftalt projektet med sit team.

Læs også: Fattigjul: 1200 til julegaver

- Der har været flere tilsvarende episoder, som jeg ikke vil gå i detaljer med. Men denne sag har fået bægeret til at løbe over. Nok er nok, skriver Henrik Lind i pressemeddelelsen.

Michel Nykjær aner ikke, hvad ejeren af Pole Position hentyder til.

- Jeg har gransket min hjerne for at finde ud af, hvem jeg har trådt over tæerne. Men jeg kan ikke komme i tanke om noget. Juleindsamlingen påvirker jo ikke mit arbejde i Pole Position, da det hele foregår i min fritid, og jeg kan ikke komme i tanke om andre episoder. Jeg orienterede også Henrik Lind på en mail om arrangementet.

Læs også: Fattigjul: 29-årig mor med fem børn

Annonce:

- Jeg kan ikke se, at der er noget galt i at samle ind til fattige børns jul. Og selv om jeg er sat på gaden omgående og står uden løn, har jeg tænkt mig at gennemføre mit forsøg på at samle 250.000 kr. ind til julehjælpen. Det her skal ikke gå ud over børnene, siger Michel Nykjær.

Han har i dag været i kontakt med sin advokat for at undersøge, hvilke modtræk han har mulighed for overfor Pole Position.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: