Tom K: Det var en grim ulykke

- Jeg er aldrig før udgået så tidligt af løbet, og det er ikke sjovt. Heldigvis har McNish det godt, siger Tom Kristensen

Tom Kristensen er aldrig tidligere udgået så tidligt af Le Mans. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)
Tom Kristensen er aldrig tidligere udgået så tidligt af Le Mans. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)

Det var en fattet, men ærgerlig Tom Kristensen, TV 2 fik fat på kort efter ulykken, der sendte den danske Le Mans-konge ud af årets udgave af løbet.

- Jeg er aldrig før udgået så tidligt af løbet, og det er ikke sjovt. Men løbet fortsætter. Vi har stadig to biler med, og jeg er her selvfølgelig med Audi. Vi skal have sejren hjem, sagde Tom Kristensen til TV 2.

Læs også:
Tom Kristensen færdig i Le Mans

Danske fans ved Le Mans: Der blev helt stille

Hans Audi nr. 3 blev totalsmadret efter mindre end en time af 24 timers-løbet, da Allan McNish blev kørt af banen af en langsommere Ferrari under en overhaling. Audien fløj ind i en barriere og blev splintret til atomer.

SE BILLEDER FRA LØBET I GALLERIET OVENOVER ARTIKLEN

- Han slipper heldigvis godt fra ulykken, og det er det vigtigste. Det så ikke ret godt ud, men der skal ikke ret meget til, før bilen skrider ud. Og den snitter, han fik af Ferrarien, var nok. Det var en grim ulykke, sagde Tom Kristensen kort efter ulykken til TV 2.

- Doktoren siger, at han (McNish, red.) efter omstændighederne har det godt, fortsatte han

- Sådan er racing, men det er de ting, vi forudså. De andre skal jo også køre deres løb, og den havde måske fokus på den anden Audi, der lå lige bag ham, sagde den ottedobbelte danske vinder af løbet til TV 2.

0 kommentarer
Vis kommentarer