Ny voldsom Audi-ulykke i Le Mans

Lige som Tom Kristensens Audi nr. 3 måtte også Audi nr. 1 måtte forlade årets Le Mans-løb efter en voldsom ulykke

Her ved midnatstid efter ni timers kørsel er Audi nr. 2 i front for 24 timers-løbet i Le Mans. Men så er det også slut med de positive nyheder fra Audi-teamet.

Først røg Tom Kristensens Audi nr. 3 nemlig ud, da Allan McNish kørte galt efter mindre end en times kørsel. Og her sent på aftenens gik det galt igen, da Audi nr. 1 med sidste års vindere i bilen blev sendt ud af løbet efter et voldsomt crash.

Mike Rockenfeller slap tilsyneladende heldigt fra ulykken, der skete, da han på langsiden Mulsanne ramte en forankørende Ferrari, som angiveligt kørte ud i den overhalende Audis bane.

Læs også:
Tom Kristensen færdig i Le Mans

Danske fans ved Le Mans: Der blev helt stille
Tom Kristensen: Det var ingens skyld

Rockenfellers Audi blev slynget voldsomt rundt og ud i barrieren, hvor den blev totalskadet.

- Men han kunne selv forlade bilen, og folk har kommunikeret med ham. Men det er blevet besluttet at tage ham til hospitalet til en scanning for en sikkerheds skyld, siger Audi-chefen Dr. Ullrich til TV 2.

SE BILLEDER FRA ÅRETS LE MANS-LØB I GALLERIET OVENOVER ARTIKLEN.

- Man sidder og venter spændt på at høre, om køreren er ok, det var han heldigvis, og det er det, der betyder noget, sagde den danske Corvette-kører Jan Magnussen til TV 2.

Løbet har efterfølgende været under kontrol af en safety-car i op mod en time, mens barrieren er blevet repareret.

Audi nr. 2 fører LMP1-klassen og løbet med fire Peugeot'er efter sig, mens Jan Magnussen er i front for GTE-klassen i sin Corvette.

- Vi kan vinde. Vi har en kæmpe føring, og lige nu er det en perfekt situation. Vi kunne ikke have håbet på noget bedre, siger Jan Magnussen ifølge til TV2.

0 kommentarer
Vis kommentarer