Uheldsplaget Audi-hold fortsat med i front

Audi har mistet to ud af sine tre biler i den hurtigste klasse i årets Le Mans. Den sidste er med i front.

Presset på førerne af Audi nummer 2 er unægtelig vokset betydeligt, efter at bilfabrikantens to andre biler i den hurtigste klasse i Le Mans udgik lørdag efter voldsomme ulykker.

Natten til søndag mere end halvvejs inde 24-timers-løbet ligger den tilbageværende Audi og kæmper med hele tre Peugeot-biler, og de to hold skiftes til at indtage løbets førsteplads, hvor kun pit stop er afgørende for, hvilket hold der tager føringen.

For Audi-teamet tæller efterhånden kun en samlet sejr i den såkaldte LMP1-klasse, hvis holdet skal redde resterne af et Le Mans-løb, der i den grad har tildelt bilfabrikanten nogle hårde slag over kølerhjelmen.

Allerede i løbets første time måtte Audi nummer 3 med Tom Kristensen som en af kørerne således forlade løbet, efter Allan McNish forulykkede med bilen, der hamrede mod banens barriere med høj fart.

Lørdag aften kom turen så til Audi nummer 1, der akkurat som Audi nummer 3 forulykkede i forbindelse med forsøget på en overhaling.

Bag rattet sad Mike Rockenfeller, der - ifølge de første udmeldinger - tilsyneladende slap billigt fra det meget alvorlige uheld, der kunne være endt fatalt.

I GTE-klassen fører Jan Magnussens Corvette med omkring en omgang ned til nærmeste forfølger.

0 kommentarer
Vis kommentarer