Magnussen i storform

Kevin Magnussen hurtigst i tre ud af fire test-sessioner i det engelske Formel 3-mesterskab

Kevin Magnussen viser storform (foto: Jan Kaiser)
Kevin Magnussen viser storform (foto: Jan Kaiser)

Selv om lille Magnussen viste storform, blev han alligevel overhalet i den sidste test, inden hestekræfterne slippes løs i det engelske Formel 3-mesterskab.

Den 18 årige Kevin Magnussen var ellers den hurtigste af alle i tre af de fire sessioner, som blev kørt på Snetterton, men teamkollega, Carlos Huertas, Colombia, udnyttede de gunstige vejrforhold i i den ene morgensessioner til at køre køre omkring 0,15 sek hurtigere og få den hurtigste tid af alle.

Ellers var danskeren hurtigst i de tre andre sessioner og viste storform inden premieren på Monza, Italien i næste weekend.

Selv om Kevin Magnussen ikke vil sammenlignes med sin far, Jan Magnussen, vil stortalentet fra Roskilde alligevel blive fulgt med ekstra opmærksomhed, da hans far fortsat er den mest vindende i en sæson i det engelske Formel 3-mesterskab.

Uanset hvad kan Kevin Magnussen ikke køre fra sit efternavn. I 1993 vandt Jan Magnussen 14 af 18 løb og overhalede en vis Ayrton Senna, som mange regner for det største Formel 1-navn til dato. Det er ikke blevet glemt, selv om der er kørt mange km siden da.