Gamle Magnussen vandt: Det var det perfekte løb

Efter mere end et års sejrstørke vandt Danmarks mest vindende racerkører Jan Magnussen igen i USA i den amerikanske Le Mans serie

Farmand kan stadig træde i pedalerne (FOTO: Jesper Mortensen)
Farmand kan stadig træde i pedalerne (FOTO: Jesper Mortensen)

Det er ikke kun Magnussen junior, som fører sig frem på den store scene.

Tidligt søndag morgen røg ’gamle’ Magnussen sammen med sin spanske makker Antonio Garcia øverst på skamlen på Laguna Seca i Califonien i den afsindigt spændende GT-klassen med fem biler i mål indenfor tre sekunder.

Det dansk/spanske makkerpar vandt i en Corvette med 0,9 sek foran en Porsche 911 med Bryan Sellers, USA bag rattet på ’sidste’ tur.

Over et år er gået, siden Jan Magnussen sidst har vundet i USA, og den lange tørke kostede i 2012-sæson en sjælden rekord.

Se også: Stolt far: Kevin er meget bedre end mig

Siden han i 1999 efter et mislykket Formel 1-eventyr flyttede karrieren over Atlanten, har han altid vundet mindst et løb pr. sæson i Guds eget land.

- Det var måske det mest perfekte løb, som jeg har kørt for Corvette. Vi var under pres hele tiden og det var hårdt arbejde for ikke at tabe tid. Det var svært at komme frem uden at undgå at blive fanget bag en langsommere bil, sagde Jan Magnussen efter sejren, som lover godt for næste måneds24 timers løb Le Mans.

Således vandt Søsterbilen fra Corvette sidst i den amerikanske Le Mans serie på Long Beach, så der er noget, som tyder på, at Corvette i år er godt kørende i den utrolig jævnbyrdige GT klasse med diverse mærker som Porsche, BMW, Aston Martin, Ferrari m.fl.

0 kommentarer
Vis kommentarer