Jason Watt knust over selvmord

Claus 'Smed' Magnussens selvmord torsdag tager hårdt på barndomsvennen Jason Watt

Jason Watt har kendt Claus 'Smed' Magnussen siden sine barneår. (Foto: Thomas Sjørup)
Jason Watt har kendt Claus 'Smed' Magnussen siden sine barneår. (Foto: Thomas Sjørup)
- Sgu da ikke Smed!

Sådan var Jason Watts første reaktion, da han hørte den tragiske nyhed. Jason har kendt Smed, siden han som tiårig fik lov til at låne hans gokart i deres fælles fritidshjem.

– Det er meget, meget trist. Jeg er ikke i tvivl om, at han kunne have kommet igennem det hele, hvis bare vi havde haft mulighed for at hjælpe ham.

– Han var typen, som altid var der for os alle sammen, når vi var nede. Han fik lynhurtigt arrangeret en tur eller en fest, så den, der var nede, kunne komme op igen.

– Måske har han tænkt: ’Hvem skal hjælpe mig?’, siger en tydeligt rørt Jason Watt til Ekstra Bladet.

Jan ringede
Det var Jan Magnusson selv, som ringede til Jason for at overbringe den tragiske nyhed og for at få et par trøstende ord.

– Jan var helt knust, da han ringede. Claus og Jan havde siddet og snakket om ferie for nylig, så det må være kommet meget pludseligt for Claus, at han ville væk. Han var også en handlingens mand. Desværre også i denne sammenhæng, siger Jason, som selv kender til tanken om at sige farvel til livet.

– Jeg kender til at være så træt af det hele, men vi kommer jo igennem det. Jeg ville bare ønske, at vi havde set det komme, så vi kunne have hjulpet ham. Det er et kæmpe tab, at han er død nu.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere