Nykjær vinder VM-løb

Dansk sejr til VM-standardvognskøreren Michel Nykjær på Salzburgring

Michel Nykjær var glad og stolt over sin sejr i Salzburg
Michel Nykjær var glad og stolt over sin sejr i Salzburg

Den danske VM-standardvognskører Michel Nykjær kom efter et par mildest talt halvsløje VM-løb i Slovakiet og Ungarn tilbage på vinderkurs på Salzburgring i Østrig.

For anden gang i denne sæson kørte danskeren i sin Chevrolet Cruze først over målstregen i en VM-afdeling og da han i dagens andet VM-løb sluttede på 5. pladsen, er han tilbage i VM-kampen på en samlet 4. plads.

Franskmanden Yvan Müller ligeledes i Chevrolet Cruze, er stukket af, men bag ham er der hårdt kamp om de næste pladser.

Her slås Michel Nykjær med Italiens Gabriele Tarquini og Storbritanniens James Nash om ikke at miste Yvan Müller af syne.

Den førende tre dobbelte verdensmester er indirekte årsag til Michel Nykjærs to kiksede VM-løb.

Efter at have delt informationer med franskmanden i forbindelse med de første løb, blev forbindelse pludseligt afbrudt, da danskeren begyndte at slå Yvan Müller.

Så danskerens team, det private svenske NIKA-team skulle lige finde melodien igen.

- Vi er stolte og glade over, at det kan lade sig gøre at slå de store team to gange inden for kort tid. Det giver også mere styrke i det fortsatte arbejde på at finde flere sponsorer, hvilket er nødvendigt for at få økonomien til at hænge sammen, siger Michel Nykjær, der tidligere på sæsonen vandt sin første VM-sejr nogensinde i afdelingen i Marokko.

0 kommentarer
Vis kommentarer