Marco og Kevin i anden række i Monaco

Marco L. Sørensen overstrålede Kevin Magnusen i Monaco

Kevin Magnussen får Marco L. Sørensen som sidemand. (Foto: AP)
Kevin Magnussen får Marco L. Sørensen som sidemand. (Foto: AP)

Kevin Magnussen er et brandvarmt navn i international motorsport i øjeblikket.

Men det var en anden dansker, Marco L. Sørensen, som stjal billedet, da morgendagens Formel 1-kørere lørdag morgen kørte kvalifikation til søndagens Formel Renault 3.5-løb i Monacos gader.

Indtil der manglede et minut var nordjyden den hurtigste kører, men schweizeren Nico Müller overhalede ham til slut og snuppede den eftertragtede pole position.

Se også: Den fejl laver Magnussen ikke igen Ikke nok med dette.

På grund af specielle regleri Monaco røg Marco L. Sørensen ned i anden række ved siden af den førende i serien, Kevin Magnussen, så der er Dannebrog på startpladserne 3 og 4.

Ved siden af Nico Müller holder i stedet den hurtigste fra den anden, men langt langsommere kvalifikation, Jazeman Jaafer, Malaysia, som var omkring et sekund hurtigere end Kevin Magnussen, men 0,2 sek langsommere end Marco L. Sørensen.

Denne må ærgre sig over at være røget i anden række, da startpladsen ikke er uvæsentligt i de smalle gader i fyrstedømmet, hvor det er mere end svært at komme til at overhale.

Efter en elendig start har Marco L. Sørensen endeligt fået en motor, som er kørende.

Se også: Magnussen: Jeg er klar til at køre Formel 1

Senest i Aragon ’drak’ hans motor 2,5 liter under et løb, som endda blev afkortet på grund af de mange motorproblemer i feltet.

Siden har flere af ’de syge motorer’ været til reparation hos Renaults leverandør, Zytek.

- Nu begynder sæsonen for mit vedkommende, siger Marco L. Sørensen, der efter at have ’smidt’ de to første løb i serien skal i gang med pointjagten.

Med startpladsen i anden række er Kevin Magnussen at finde, hvor han også skulle starte i fjor, hvor han aldrig nåede længere end til første sving efter at være blevet påkørt bagfra.

.

0 kommentarer
Vis kommentarer