Saxo Bank på vej ind i Formel 1

Kan måske medvirke til, at Danmark får endnu en kører i den fineste klasse i skikkelse af Marco Sørensen

Marco Sørensen kan lægge sig i slipstrømmen på Kevin Magnussen i et Formel 1-sæde, hvis Saxo Bank går ind som sponsor i motorsporten (Foto: Jan Sommer)
Marco Sørensen kan lægge sig i slipstrømmen på Kevin Magnussen i et Formel 1-sæde, hvis Saxo Bank går ind som sponsor i motorsporten (Foto: Jan Sommer)

Den velkendte cykelsponsor Saxo Bank kan være på vej ind i motorsport, erfarer bt.dk, som også fortæller at rygter i sporten peger på, at banken kan hjælpe Marco Sørensen til at sikre sig reservekørerpladsen i Lotus’ Formel 1-team.

Den 20. januar vil Saxo Banks medstifter Lars Seier Christensen angiveligt informere om det nye projekt, der i bankens invitation til VIP-kunder og gæster af huset lanceres som ’en stor nyhed indenfor motorsporten’. Bt.dk har set invitationen til Saxo Banks VIP-kunder.

Lars Seier Christensen er stor fan af motorsport og besøgte i november Formel 1-paddocken ved Abu Dhabis Grand Prix. Han udtalte ved den lejlighed:

- Jeg vil gerne dyppe tæerne i vandet i forhold til Formel 1, men jeg skal finde en beskeden måde at prøve det på.

Marco Sørensen, der forhandler om at blive Lotus’ reservekører i 2014-sæsonen, siger til bt.dk:

Se også: To danske Formel 1-kørere i 2014?

- Jeg fornemmer, at teamet rigtig gerne vil have mig, men jeg ved også, at andre og mere velhavende kørere har budt op til 45 millioner kroner for pladsen.

Han oplyser også, at han venter konkrete nyheder om sin fremtid om halvanden uge, hvilket altså kan falde sammen med den dato, hvor Saxo Bank vil løfte sløret for deres motorsports-satsning.

Se også: Vennerne afslører: Kevin er kold som is

0 kommentarer
Vis kommentarer