Dansk motocross-mester døde i soloulykke

Politiet er fortsat ved at undersøge, hvordan motocrosskøreren Kasper Lynggaard omkom under træningen fredag

Der var ifølge politiet ikke andre indblandet i den motocross-ulykke, der kostede danske Kasper Lynggaard livet. (Privatfoto)
Der var ifølge politiet ikke andre indblandet i den motocross-ulykke, der kostede danske Kasper Lynggaard livet. (Privatfoto)

Politiet er fortsat i gang med at undersøge omstændighederne for fredagens ulykke i Dortmund, hvor den danske motocrosskører Kasper Lynggaard omkom.

Formanden for Danmarks Motor Union, Jørgen Bitsch, oplyser dog, at den 24-årige danmarksmester døde i en soloulykke.

- Det skete for enden af en såkaldt multisektion, hvor han faldt. Han kørte helt alene, så der var ikke andre involveret i ulykken.

- Om han er faldet selv, eller om han har fået motorcyklen i ryggen, er vi ikke vidende om endnu. Det vil vi vide mere om i løbet af nogle dage, siger Jørgen Bitsch.

Han forventer, at politiet har nyt om ulykken mandag eller tirsdag.

Se også: Kiesa rystet over vennens død

- Politiet er fortsat i gang med deres undersøgelser. De har været ude og gennemgå banen, hvor de også har afhørt vidner, der var tæt på, siger Jørgen Bitsch.

Ulykken skete under træningen i forbindelse med et stævne i Dortmund. Læger forsøgte at genoplive danskeren, men hans liv stod ikke til at redde.

Kasper Lynggaard blev i september sidste år dansk mester i MX1-klassen ved DM i motocross. I samme måned blev han nummer 14 ved VM i motocross 2013.

Han var desuden blandt de nominerede ved Dansk Motorsport Award 2014, der finder sted i København den 22. januar. Her konkurrerede han i kategorierne 'Årets Motocrosskører', 'Årets profil' og 'Årets MC-sportskører.

Se også: Nicki P om dødsfald: Det rammer lige i maven

0 kommentarer
Vis kommentarer