Dragracer eksploderede

Verdensmester overlevede mirakuløst

Dragsteren og Brown endte mod en barriere, men verdensmesteren kunne gå uskadt fra det smadrede, udbrændte køretøj. (Foto: AP)
Dragsteren og Brown endte mod en barriere, men verdensmesteren kunne gå uskadt fra det smadrede, udbrændte køretøj. (Foto: AP)

Heldet var med verdensmesteren i Drag Race Antron Brown, da han søndag kørte galt under et løb i Pomoma i Californien.

I sin dragster, der kan nå en topfart på 480 kilometer i timen, var han netop kommet først over målstregen, da motoren eksploderede.

Den brændende dragster og Brown blev kastet rundt i luften, og flere hundrede småstykker fra den smadrede bil fløj rundt på banen.

Dragsteren og Brown endte i en barriere for enden af banen.

Helt mirakuløst kunne Antron Brown, der i sin tid blev den første farvede verdensmester i Drag Race, ved egen hjælp komme ud af resterne af dragsteren.

Tililende officials sikrede sig, at Brown var ok.

Og meldingen fra det californiske lød, at Brown - ud over at være lidt chokeret over den voldsomme ulykke - var sluppet fysisk uskadt fra eksplosionen og den efterfølgende brand.

1 af 2 Dagens konkurrence-dragstere er udstyret med beskyttelse af kørernes hoved, og det menes at have medvirket til, at Brown overlevede den voldsommme ulykke. (Foto: AP)
2 af 2 Dragsteren og Brown endte mod en barriere, men verdensmesteren kunne gå uskadt fra det smadrede, udbrændte køretøj. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere