Watt afviser kritik: Kevin ER moden til Formel 1

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert chattede med læserne på Ekstra Bladet, og fastslog bl.a., at Mini-Mag IKKE er kommet for tidligt ind i motorsportens kongeklasse

Kevin Magnussen har ikke fået McLaren-raceren til at makke ret i de seneste grandprixer - men Mini-Mag er HELT klar til Formel 1, fastslår Jason Watt (Foto: Jan Sommer).
Kevin Magnussen har ikke fået McLaren-raceren til at makke ret i de seneste grandprixer - men Mini-Mag er HELT klar til Formel 1, fastslår Jason Watt (Foto: Jan Sommer).

- Kunne det tænkes, at Kevin Magnussen skulle vente nogle år med at køre Formel 1, spurgte ekstrabladet.dk-brugeren 'Lasse', da Jason Watt tirsdag middag indbød til livechat her på sitet. Svaret fra Formel 1-eksperten var klokkeklart: Nej.

- Jeg får mange spørgsmål om, hvorvidt jeg mener, at Kevin er kommet for tidligt i Formel 1, og til det er det korte svar - nej. Han er fuldt ud moden til opgaven, og når man kigger tilbage i tiden, har stjerner som Vettel og Hamilton også været tidligt gang, pointerede Jason Watt.

Se også: Kevin: Vi var heldige i Australien

'Bjarne/skovlunde' spurgte, om ikke McLaren bare selv kunne udvikle deres udstødninger, men den går altså ikke, fastslog Jason Watt.

- Desværre kan teamet ikke lave deres egen udstødning, da den er en del af den samlede motorpakke, som de ikke må røre ved. McLaren må leve med, at de måske får noget, som er nogle tiendedele langsommere, men der er også meget mere at finde i bilen i deres tilfælde.

'Thorkild': Tror du, McLaren fortryder, de smed Perez på porten, nu hvor han har vist, at han kan give Kevin baghjul?

Jason Watt: Tror mere, deres tanker går på at få styr på bilen og få den lavet hurtigere end Force India.

'Swag': Hvilken bane føler du, Mini-Mag har størst chance for at gøre det godt på i år?

Jason Watt: Som det ser ud nu, så er det nok i Monaco, at McLaren kan gøre det bedst. Lige som Australien er det en bane lidt udenfor kategori. Ikke meget greb og ingen højhastighedssving.

Se også: Her er McLarens største problem

'Lasse': Hvorfor bygger de (McLaren, red.) ikke bare en lige så hurtig bil som Mercedes?

Jason Watt: Jeg er sikker på, at de har 1000 mand som forsøger :-)

'Jesper H': Forskellen på Button og Kevins tider, kan den findes i små forskelle på raceren, eller skyldes det udelukkende, at Button har en bedre forståelse for raceren og løbet, end Kevin har endnu?

Jason Watt: Jeg tror, at Button muligvis med sin erfaring har en bedre forståelse for at køre i en dårlig bil, som ikke fungerer perfekt. Det kommer jo med erfaringen efter 250 grandprixer.

'Daniel': Tror du, at McLaren er ved at få kolde fødder med Magnussen, efter at Button i to løb nu har været hurtigere end Kevin, i både kvalen og under selve løbet?

Jason Watt: Det tror jeg ikke. De skal ha' lavet en hurtigere bil, inden de begynder at skille sig af med en kører. Kevin kørte nu også et udmærket løb, og var 0,6 sekund hurtigere end Button på sin hurtigste omgang.

0 kommentarer
Vis kommentarer