Århus-talent overgår Kevin og Marco

19-årige Mikkel Jensen kan kalde sig Formel ADAC mester

Mikkel Jensen har gjort noget, som hverken Kevin Magnussen eller Marco Sørensen har formået. (Foto: Facebook)
Mikkel Jensen har gjort noget, som hverken Kevin Magnussen eller Marco Sørensen har formået. (Foto: Facebook)

Den 19-årige Mikkel Jensen fra Århus har præsteret, hvad McLaren rookie Kevin Magnussen og Lotus-reserve Marco Sørensen ikke formåede i deres  tid i den samme klasse.

Efter to sejre lørdag på Sachsenring i det gamle DDR er det nye danske stjerneskud ny mester i den tyske begynderklasse, Formel ADAC, som tidligere har 'født' som den fire dobbelte Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel, VM'eren Nico Rosberg, Force Indias Nico Hülkenberg m.fl.

Århusianeren, der kun er i gang med sin fjerde sæson, er efter 9 sejre og i alt 14 podiepladser med 322 point så langt foran tyskeren Maximilian Günther, at denne ikke længere kan overhale Mikkel Jensen, som måske styrer mod EM i Formel 3.

Med mesterskabet i klassen følger en Formel 3-test.

Andre fra klassen har tidligere hoppet over i enten GP 2 eller GP 3, der er supportklasser til Formel 1, men det er igen et dyrere valg, men Mikkel Jensen har bl. a. Ferrari-Johnny alias Ferrari-importør og bladudgiver, mangemillionær Johnny Laursen i ryggen, så den nykårede mester står ikke umiddelbart ikke med hatten i hånden.

I flere år har Formel ADAC været de danske talenters foretrukne klasse på vejen ud i verden, men klassen lukker efter syv år og afløses af den nye Formel 4-klasse, som allerede er tyvstartet i bl. a. Frankrig, hvor 'lillebror' Lasse Sørensen for tiden oplever større succes end storebror Marco og fører i det franske mesterskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer