I Tom K's fodspor: Dansk motortalent til Audi

Den 21-årige fynbo Nicolaj Møller Madsen kører for Audi i den tyske GT Masters-serie i 2015

Det bliver en bil som denne her, Nicolai Møller Madsen skal køre i 2015, en Audi R8 i den samme klasse, som Jan Magnussen kører i Le Mans. (Foto: ABT Motorsport)
Det bliver en bil som denne her, Nicolai Møller Madsen skal køre i 2015, en Audi R8 i den samme klasse, som Jan Magnussen kører i Le Mans. (Foto: ABT Motorsport)

Endnu et i rækken af store danske motorsportstalenter er på vej ud for at erobre verden: den tidligere vinder af to åbne tyske mesterskaber og et europamesterskab i gokartklassen KF2, Nicolaj Møller Madsen fra Søndersø, skal i 2015 køre for Audi i den tyske GT Masters-sportsvognsserie.

Den 21-årige fynbo håber stærkt på at kunne gå i Tom Kristensens fodspor og blive Le Mans-kører for Audi fra 2017.

Se også: Tom K i storm og regn

- 2015 bliver et meget afgørende år for mig, og jeg er virkelig begejstret for at få muligheden i GT Masters, siger Møller Madsen.

- Det er en kæmpe chance for at blive Audi-fabrikskører, og jeg vil gøre alt for at gribe den. Jeg ved, at jeg kan levere stærke danske resultater, hvis jeg kommer ned i førersædet, men det kræver, at jeg kan sikre mig den nødvendige opbakning fra sponsorerne, lyder det fra motorsportstalentet.

Nicolaj Møller Madsen med sin nuværende racer, en VW Scirocco. (Foto: VW Motorsport)
Nicolaj Møller Madsen med sin nuværende racer, en VW Scirocco. (Foto: VW Motorsport)

- Jeg arbejder målrettet for at komme med i Le Mans. Min hverdag er bygget op om træning, forberedelse, spornsorarbejde. Det handler kun om at nå målet, lyder det fra Møller Madsen, der håber at kunne tiltrække nye sponsorer med sin ambition om at køre i top-5 i GT Masters i 2015.

- Jeg skal selv skaffe en del af finansieringen i GT Masters, og derfor skal der findes yderligere sponsoropbakning til den kommende sæson. Audi vil gerne have mig, og jeg vil gerne køre for Audi, så sædet er mit, hvis vi kan få finansiering på plads, lyder det fra den 21-årige.

- Jeg skal levere næste år, så er jeg fabrikskører i 2016 og med på Le Mans i 2017. Så hvis alt lykkes, er 2015 det sidste år, hvor jeg selv skal komme med de store budgetter, siger den ambitiøse fynbo.

GT Masters er Tysklands næststørste motorsportsserie. Den køres over 16 løb. 25-årige Nicki Thiim kører allerede i serien for Audi og står dermed foran Møller Madsen i køen til et Le Mans-sæde.

Udover sin EM-titel i gokart i 2010 har Møller Madsen også fra samme år en tredjeplads ved VM på sit cv.

Se også: Århus-talent overgår Kevin og Marco
0 kommentarer
Vis kommentarer