Bedst i modvind: Nicki sejrede - publikum buhede

Nicki Pedersen vandt første EM-grandprix-serie lørdag og fik oprejsning efter slagsmålet med Greg Hancock

Nicki løftede pokalen (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki løftede pokalen (Foto: Jarek Pabijan)
Følg Motorsport

Danske Nicki Pedersen sikrede sig en finalesejr i EM-grandprix-serien i speedway, hvor første serie blev kørt lørdag aften i polske Torun.

Sejren var kærkommen for danskeren, der på det seneste har været involveret i en masse medieskriverier, efter at han blev rodet ind i et lettere bizart slagsmål med Greg Hancock i en svensk eliteseriekamp.

- Jeg er absolut tilfreds. Vi testede nogle ting i aften, og jeg kørte bare stærkere og stærkere. Pludselig var den der, og så går det stærkt, siger Nicki Pedersen.

Publikum i Polen havde også slagsmålet med Greg Hancock frisk i erindring, og der blev derfor buhet gevaldigt af danskeren, da han havde sejret, men det generer ikke Nicki Pedersen.

Hylder Nicki P's overfaldsmand: Du er min helt!

- Jeg er utrolig glad for at rejse mig igen efter det med Greg Hancock. Og det er sådan i speedway, at enten elsker eller hader publikum én, men bagefter er det glemt, og folk kommer over for at få autografer, siger Nicki Pedersen.

EM-grandprix-serien køres over fire løb. Nicki Pedersen har 15 point i serien, som toppes af russiske Emil Sayfutdinov, der scorede ét point mere sammenlagt lørdag aften.

Ud over Nicki Pedersen deltager Hans Andersen og Peter Kildemand i EM-grandprix-serien i år.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+