Bedst i modvind: Nicki sejrede - publikum buhede

Nicki Pedersen vandt første EM-grandprix-serie lørdag og fik oprejsning efter slagsmålet med Greg Hancock

Nicki løftede pokalen (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki løftede pokalen (Foto: Jarek Pabijan)

Danske Nicki Pedersen sikrede sig en finalesejr i EM-grandprix-serien i speedway, hvor første serie blev kørt lørdag aften i polske Torun.

Sejren var kærkommen for danskeren, der på det seneste har været involveret i en masse medieskriverier, efter at han blev rodet ind i et lettere bizart slagsmål med Greg Hancock i en svensk eliteseriekamp.

- Jeg er absolut tilfreds. Vi testede nogle ting i aften, og jeg kørte bare stærkere og stærkere. Pludselig var den der, og så går det stærkt, siger Nicki Pedersen.

Publikum i Polen havde også slagsmålet med Greg Hancock frisk i erindring, og der blev derfor buhet gevaldigt af danskeren, da han havde sejret, men det generer ikke Nicki Pedersen.

(Foto: Jarek Pabijan) Motorsport Hylder Nicki P's overfaldsmand: Du er min helt!

- Jeg er utrolig glad for at rejse mig igen efter det med Greg Hancock. Og det er sådan i speedway, at enten elsker eller hader publikum én, men bagefter er det glemt, og folk kommer over for at få autografer, siger Nicki Pedersen.

EM-grandprix-serien køres over fire løb. Nicki Pedersen har 15 point i serien, som toppes af russiske Emil Sayfutdinov, der scorede ét point mere sammenlagt lørdag aften.

Ud over Nicki Pedersen deltager Hans Andersen og Peter Kildemand i EM-grandprix-serien i år.

6 kommentarer
Vis kommentarer