Bekymret Magnussen havde regnet med hurtigere bil

Magnussens Corvette er ikke så hurtigt som forventet, og danskeren starter bagest i feltet i Le Mans

Jan Magnussen i sin Corvette ved Le Mans. (Foto: Jan Sommer)
Jan Magnussen i sin Corvette ved Le Mans. (Foto: Jan Sommer)

Jan Magnussen har fået problemer i Le Mans, allerede inden 24-timers-løbet er skudt i gang.

Magnussens Corvette har nemlig slet ikke levet op til forventningerne, og efter en mislykket kvalifikation, står det klart, at Magnussen starter bagest i feltet GTE Pro-klassen lørdag eftermiddag.

- Vi har slet ikke den fart, som vi regnede med. Især Ford og Ferrari har til gengæld vist sig hurtigere, end de var til den officielle test for to uger siden, så det er noget af en udfordring, der ligger foran os nu, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Danskeren har fire gange i sin karriere vundet en Le Mans-klasse, men forudsætningerne for at hente en femte sejr til samlingen ser ikke gode ud.

Magnussen, der deler køretiden med spanieren Antonio Garcia og amerikaneren Ricky Taylor, må konstatere, at Corvetten i kvalifikationen manglede næsten syv sekunder i forhold til de hurtigste.

- Vi må erkende, at vi ikke føler os så forberedt, som vi kunne have været. Noget har ændret sig siden testen, om det er bilen eller banen, ved vi ikke. Sådan er det desværre nogle gange. Nu ser vi fremad og fokuserer på løbet og får det bedste ud af det.

- Måden vi kan vinde det her løb på, er at køre fejlfrit og så håbe på, at konkurrenterne får problemer undervejs.

- Når det er sagt, så er Le Mans et meget langt løb. Sidste år startede vores søsterbil også bagest i feltet, og den endte altså med at vinde. Alt kan ske på Le Mans, siger Jan Magnussen.

Le Mans-starten går i gang klokken 15 lørdag eftermiddag.

14 kommentarer
Vis kommentarer