Big Mag fik jubilæumssejr efter diskvalifikation

Jan Magnussen fik 1. pladsen forærende i DTC-serien på Padborg, hvor Casper Elgaard blev diskvalificeret

Casper Elgaard er her foran Jan Magnussen. Det var han også i mål, men fik en straf, så han sluttede på andenpladsen efter Magnussen. (Foto: Claus Bonnerup)
Casper Elgaard er her foran Jan Magnussen. Det var han også i mål, men fik en straf, så han sluttede på andenpladsen efter Magnussen. (Foto: Claus Bonnerup)

PADBORG (Ekstra Bladet): - Hvis det havde været omvendt, tror jeg ikke, at Jan Magnussen var blevet straffet.

Den forsvarende DTC-mester, Casper Elgaard, var ikke tilfreds med, at han fik frataget sejren i det første af søndagens tre heats på Padborg Park i Danish Thundersport Champinship.

På sidste omgang ramte den forsvarende mester den førende Mr. Big Mag i 'hårnålen', så denne spandt rundt, så Casper Elgaard kunne smutte forbi og vinde.

Dommerne var hurtige med en seks sekunders straf for forseelsen, og da forspringet i mål kun var tre sekunder, blev Jan Magnussen efterfølgende udråbt som vinder af heatet.

Sebastian Vettel prøver at finde en grimasse, der kan passe efter sin skuffende kvalifikation. (Foto: AP) Formel 1 Straffe vælter ned over Formel 1-stjerner

Så det blev lidt af en speciel jubilæumssejr, som Danmarks mest vindende racerkører hentede sig i sit racerløb nr. 600.

- Det er en ærgerlig måde at vinde på, konstaterede Jan Magnussen, der efter en mislykket start, hvor hans Chevrolet Camaro hoppede, så Casper Elgaard og dennes teamkollega, Dennis Lind, begge i Ford Mustang, kunne smutte forbi manden på pole position.

Efter først at have overhalet nevøen, Dennis Lind, kom Jan Magnussen i spidsen med fire omgange tilbage, da Casper Elgaard fejlede.

Det var en dragt som denne, der blev stjålet i Århus. (Foto: Jan Sommer) Motorsport Magnussens Le Mans-dragt stjålet

Derefter lignede heatet en sikker Jan Magnussen-sejr indtil sidste omgang

- Jeg tog en chance, da der stod en dør på klem, siger Casper Elgaard, der trods straffen var tilfreds med 2. pladsen og gode point på kontoen.

Den tilbagevendte, Dennis Lind udgik efter duellen med onklen på grund af gearproblemer, og det betød, at en af de nye unge, Kasper H. Jensen, sluttede som 3'er.

Køreren i bil nummer 44 snuppede i Canada sin pole position nummer 44. (Foto: AP) Sport og Spil Watt glæder sig: Derfor venter et hektisk grandprix

1 kommentar
Vis kommentarer