Casper Elgaard DTC-mester for sjette gang

Casper Elgaard kunne efter stærk sidste afdeling lade sig hylde som DTC-mester

(Arkivfoto: Ernst van Norde)
(Arkivfoto: Ernst van Norde)

Chefen var endnu en gang bedst til sidst.

Teamejer Casper Elgaard kunne for 6. gang i karrieren lade sig hylde som Danmarks bedste racerkører.

Han overhalede på finaledagen på Jyllands-Ringen sin 'andenkører', Dennis Lind, da det blev sidstnævntes tur til at være dagens uheldige helt.

De mange tilskuere til finalen i Danish Thundersport Championship kom på ny til at opleve en lidt særpræget dag, hvor løbene igen blev afgjort af uheld.

Den slemme fætter styrer mod titlen TV: Se Elgaards voldsomme DTC-crash

Den slemme fætter styrer mod titlen

Den førende Dennis Lind udgik i 1. heat efter at have været i infight med flere konkurrenter, og i 2. heat punkterede han, så et ellers solidt forspring inden det afsluttende finaleheat var krympet til fire point i andenkørerens favør.

Trods en hidsig jagt af Dennis Lind op igennem feltet, nåede han 'kun' op som 4'er, og Casper Elgaard kørte på det sikre og hentede sig en 2. plads efter finalevinder Jan Magnussen, kunne han igen køre med DTC- titlen.

Tæt på Le Mans-billet

Han vandt mesterskabet med fire point ned til sin andenkører Dennis Lind, mens Jan Magnussens chance for at blande sig i titelkampen allerede var forsvundet efter 1. heat.

Med 1-2 sejren i mesterskabet fik Casper Elgaards nye team, Massive Motorsport den bedst tænkelige start i Danish Thundersport Championship, som kører videre i næste sæson med otte løbsdage.

Dagene er fundet efter Casper Elgaards og Jan Magnussens kalender, men banerne er ikke på plads, men byløbene i Århus og København ligger fast lige som Jyllands-Ringen vil få tre løbsweekender.