Christina Nielsen kunne ikke følge op på flot sejr

Den danske racerkører Christina Nielsen imponerede i denne weekend, hvor det blev til sejr og en femteplads

(Foto: Brian Cleary/Christina Nielsen Racing)
(Foto: Brian Cleary/Christina Nielsen Racing)

Allerede inden starten af andet løb i Pirelli World Challenge på Sonoma, der blev afviklet søndag aften dansk tid, vidste Christina Nielsen, det ville blive svært at følge op på lørdagens flotte sejr.

Lørdagens triumf kom i hus efter flere tætte dueller, og da startplaceringerne til søndagens løb blev afgjort ud fra omgangstiderne i løbet, begyndte Christina Nielsen som nummer otte i GTA-klassen i sin Aston Martin V12 Vantage.

Den danske racerkører endte med at køre i mål på en femteplads i GTA-løbet i Californien.

- Det mest positive søndag var de mange glade og positive tilkendegivelser, jeg fik efter lørdagens sejr, siger Christina Nielsen i en pressemeddelelse.

Christina Nielsen kom fint fra start og vandt et par placeringer, men i tredje sving gik det galt forrest i feltet. Flere biler kørte sammen, og et par holdt på tværs af banen.

Danskeren blev fanget i den forkerte side af banen, og selv om hun nåede at bremse i tide, blev hun ramt af et par konkurrenter og var klemt inde. Det lykkedes dog Christina Nielsen at avancere nogle pladser, men ikke nok.

- Starten gik egentlig godt, men jeg havnede i en uheldig situation, hvor jeg blev klemt mellem to biler.

- Det ødelagde fronten, så det var svært at holde farten i bilen i resten af løbet, da luften ikke længere passerede under og udenom, men igennem fronten, forklarer hun.

Se også: Glad og lettet: Dansk racerkvinde i historisk triumf

Senere i løbet røg endnu en konkurrent af banen foran Christina Nielsen, og selvom hun igen nåede at undgå kontakt, var hendes vej spærret, og det kostede tid, og hullet op til førergruppen blev for stort.

- Jeg kæmpede mit bedste, men blev igen fanget i en konkurrents afkørsel, og så var det slut med at avancere. Jeg er dog tilfreds med min og teamets indsats og kan se tilbage på en fantastisk weekend, konkluderer hun.

Næste opgave for Christina Nielsen er den anden weekend i september, hvor sidste afdeling af Pirelli World Challenge afvikles på Laguna Seca i Californien.

Se også: Dansk Ferrari klar til Le Mans

1 kommentar
Vis kommentarer