Dansk motorsport-premiere endte i kaos

Fynboen Michael Outzen udråbt til dagens mand på Padborg Park

Michel Nykjær har efter et års pause fået racende travlt og kører udover Supertourisme også DTC (Foto: Polfoto Anders Find)
Michel Nykjær har efter et års pause fået racende travlt og kører udover Supertourisme også DTC (Foto: Polfoto Anders Find)

Premieren på den nye Danish Supertourisme Turbo-klasse på Padbrg Park endte i kaos.

Derfor måtte vinderen af dagens store finale udråbes efter kun fem af de planlagte 20 omgange, fordi der skete en procedurefejl, da det krævede pitstop faldt sammen med en safetycar-periode.

Selv om der kun var 14 biler til start, kunne dommerne ikke finde hoved og hale i placeringerne, så fynboen Michael Outzen blev udråbt til vinder foran Frederik Mortensen og Johan Jokinen, da denne trio lå 1-2-3 efter fem omgange, hvor det hele gik op i hat og briller.

Forinden havde Mikkel Mac og Michel Nykjær vundet hver et heat, mens Michael Outzen havde været hurtigst i superpole, så fynboen blev dagens mand på den første løbsdag i klassen, som vil udkonkurrere DTC-mesterskabet som dansk motorsports superliga.

Her er der sæsonpremiere i den kommende weekend, og i 11. time har klassen også fået tilgang af den tidligere mester, Michael Nykjær, der pt. er ene om at køre med i begge serier.

Supertourisme-bilerne er nogle små hurtige størrelser, som adskiller sig meget ved at mangle reklamer på siderne, men alt begyndelse er svær.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere