Dansk racerkører rejser sig efter Le Mans-skuffelse

Racerkøreren Michael Christensen var med i en dobbelt podietriumf for Porsche på Nürbürgring i Tyskland

Michael Christensen opnåede søndag en en tredjeplads i sekstimersløbet på den tyske Formel 1-bane Nürbürgring. Foto: Jan Sommer
Michael Christensen opnåede søndag en en tredjeplads i sekstimersløbet på den tyske Formel 1-bane Nürbürgring. Foto: Jan Sommer

Michael Christensen udgik for en måned siden skuffende fra årets Le Mans, da det ellers så godt ud for Porsche-køreren.

Søndag aften fik den danske racerkører igen en succesoplevelse, da han opnåede en tredjeplads i sekstimersløbet på den tyske Formel 1-bane Nürbürgring.

Se også: Haas har stoppet udvikling: Fuldt fokus på 2018

Podiepladsen blev hentet sammen med den franske Porsche-holdkammerat Kevin Estre, mens en anden Porsche-bil endte på andenpladsen. Begge i GTE Pro-klassen.

- Det var en god dag for teamet og for Porsche. Selvfølgelig vil du altid gerne vinde, specielt her på Nürburgring, som er en slags hjemmebane for både teamet og Porsche.

- Men desværre var det ikke muligt for os, siger Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Formel 1 - 17. jul. 2017 - kl. 07:39 Konflikt om dansk Formel 1-løb: Denne del er helt urealistisk

Især dækkenes holdbarhed på Porsche-bilen 911 RSR blev afgørende. Porsche kunne dog ikke besejre en Ferrari-bil, der løb med sejren.

- Vores 911 RSR kørte helt perfekt på nye dæk, men over et dobbelt stint, som vi skal køre på de begrænset antal dæk, der er til rådighed hver løbsweekend, var vi ikke de hurtigste.

- Det var derimod én af de to Ferrari'er, der i løbets afsluttende timer fik kæmpet sig i front, lyder det fra danskeren.

Formel 1 - 16. jul. 2017 - kl. 11:08 Watt klar til Formel 1 i København: Derfor er det en god idé

Løbet i Tyskland var fjerde afdeling af årets VM-serie.

Næste gang, Michael Christensen trækker i køredragten, er i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix 5.-6. august i København. Her skal han blandt andet køre en klassisk Porsche 911 fra 1965.

Thomas Jørgensen og Kevin Magnussen konkurrerer i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Fra rommy til padel-tennis. Og den personlige træner bruger ofte boldspil under træning for lige at klemme de sidste anstrengelser ud. Foto: All Over Press Sport og Spil Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen