Dansk talent kæmper mod Kevin i Mercedes-test

Formel 3-køreren Mikkel Jensen skal ligesom Kevin Magnussen teste DTM for Mercedes

Mikkel Jensen tester torsdag for Mercedes på Jerez-banen. (Foto: FIA F3 Championship/Mercedes-Benz)
Mikkel Jensen tester torsdag for Mercedes på Jerez-banen. (Foto: FIA F3 Championship/Mercedes-Benz)

Når Mercedes fra tirsdag til torsdag på Jerez-banen i Spanien tester deres DTM-biler får to danskere chancen.

Kevin Magnussen er det største navn i testen efterfulgt af Ferrari-talentet Raffaele Marciello.

Men også den danske Formel 3-kører Mikkel Jensen får en halv dag bag rattet af den 560-hestes Mercedes-AMG C63, som blev brugt i årets tyske standardvognsmesterskab.

- Det er en kæmpe chance, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve kræfter med en af motorsportens helt store serier, lyder det fra Mikkel Jensen.

- Mit ultimative ønske hedder Formel 1, men som udgangspunkt går jeg efter at blive professionel racerkører. Derfor er jeg bestemt taknemmelig over at få en chance i en DTM-racer. En veloverstået test med gode resultater kan naturligvis forbedre mine chancer for at nå målet, siger danskeren, som dog forventer at køre endnu en sæson i Formel 3 i 2016.

Kevin får Mercedes-test: Fed mulighed

Mikkel Jensen, som i denne sæson blev nummer ni i det europæiske Formel 3-mesterskab, tester på torsdag. Formentlig samme dag som hans danske racerkollega.

- Det er ret vildt at tænke på, at jeg dermed skal kæmpe mod selveste Kevin Magnussen, siger Mikkel Jensen.

Også GP3-køreren Marvin Kirchhöfer samt Formel Renault 3.5-køren Jazeman Jafaar og den tidligere DTM-kører Maro Engel skal teste i Spanien.

Mercedes' Formel 1-reserve Pascal Wehrlein vandt årets DTM-mesterskab, men det er endnu ikke offentliggjort, hvorvidt han forsvarer sin titel til næste år eller skal køre Formel 1 for Manor.

Skidt nyt, Kevin: Porsche dropper din Le Mans-racer