Annonce:
Annonce:

Danske Michael fører Le Mans i alle tiders grimmeste bil

De danske tilskuere har fået en ny Christensen at heppe på - Michael Christensen i den lyserøde Porsche, der netop nu fører GTE Pro-klassen

Feltets grimmeste bil med Michael Christensen ombord er i spidsen i GTE Pro-klassen. Foto: Jan Sommer
Feltets grimmeste bil med Michael Christensen ombord er i spidsen i GTE Pro-klassen. Foto: Jan Sommer
Annonce:
Følg Motorsport

LE MANS (Ekstra Bladet) Nutidens svinedreng rider ikke på en gris, men sidder bag rattet i en Porsche 911.

Sådan er det tilfældet i årets Le Mans, hvor Michael Christensen i feltets grimmeste bil med tilnavnet The Pink Pig har lagt sig i spidsen i den tætte GTE Pro-klasse.

Den 27-årige racerkører har netop overladt den legendariske Porsche til tredjemanden, Laurens Vanthoor fra Belgien, som fortsætter med at lægge afstand til en horde af jagende GT-biler anført af Ford GT.

Blandt Ford GT's heppere er Danmarks eneste ejer af den nyeste model, Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt, som med bankens velvilje har fået fingrene i den legendariske bil.

Watt har i det næste døgn sat det mangeårige venskab med Jan Magnussen på stand by, fordi han som bekendt er ude i den gule Corvette, som er Ford GT's største konkurrent på hjemmemarkedet i USA.

Annonce:

Efter at have fået lidt mere muskler til løbet er 'danskerbilen' fra Aston Martin med Nicki Thiim og Marco Sørensen ved at komme op og få fat i i halen på et tæt felt i den eksklusive og interessante klasse for lukkede sportsvogne.

I spidsen for feltet veksler føringen mellem de to Toyota-biler, men det er ikke ensbetydende med, at japanernes store hit, den dobbelte Formel 1-verdensmester Fernando Alonso, i sidste ende vil vinde, fordi Toyota har en skrækhistorie på Le Mans.

Bilgiganten har fortsat den første sejr til gode efter fem andenpladser, og det er ved at være sidste udkald, da LMP1 klassen vil lukke ned med næste års 'finale' på supersæsonen.

Fra 2020 vil de nuværende LMP2-biler overtage hovedrollerne under titlen: 'hyperbiler'.

Watt vækker opsigt: Køber legendarisk bil for 4,5 mio.

Tom K holder øje med Alonso: Ikke hverdag i Formel 1!

Verdens hurtigste gris er legendarisk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: