Danskers debut blev ødelagt

Danskerbil blev påkørt og fik ødelagt det, der ellers så ud til at blive Casper Elgaards drømmedebut

Casper Elgaard og Massive Motorsport vender hjem fra Silverstone med en ødelagt bil (Foto: Ernst van Norde)
Casper Elgaard og Massive Motorsport vender hjem fra Silverstone med en ødelagt bil (Foto: Ernst van Norde)

Vild med dans-vinder og racerstjerne Casper Elgaard fik spoleret sit come back og debut som teamejer på den store scene.

Massive Motorsports Aston Martin endte i pitmuren på Silverstone, da medkører og debutant, Simon Møller blev påkørt bagfra på på start og mål- langsiden på  vej ud på sin sidste omgang, inden tredjemanden, Kristian Poulsen skulle overtage rattet.

'Danskerbilen' lå på daværende tidspunkt 3'er i GTE-klassen i sæsonpremieren på Den Europæiske Le Mans-serie, da den unge italiener, Giorgio Roda fjernede Simon Møller fra asfalten.

- Vi ville mindst være sluttet 2'er, siger Kristian Poulsen, der i øvrigt i morgen søndag skal i aktion igen i VM for sportsvogne i en Corvette.

En af hans medkørere er Gianluca Roda, far til den uheldige søn.

- Min makker har været og undskylde, men det kan vi bruge til så meget, siger Kristian Poulsen.

Det så godt ud så længe, at det varede, da den tidligere Le Mans-klassevinder Casper Elgaard efter godt en time kunne aflevere bilen på 1. pladsen, og da uheldet skete, var man fortsat på omgangshøjde med foranliggende i klassen.

Samtaleemnet efter EM-premieren på Silverstone var i øvrigt den 6 dobbelte OL-guldvinder, cykelhelten Sir Chris Hoy, som debuterede ved sammen med Charlie Robertsson at vinde LMP3 klassen i en Ginetta-Nissan.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere