Endelig vandt han! Stolt Kevin snupper to priser

Kevin Magnussen fik et plaster på Formel 1-såret, da han foran Tom Kristensen og Marco Sørensen vandt titlen som årets banekører i Danmark

Øjeblikket, hvor Tom Kristensen giver stafetten videre til Kevin Magnussen i form af Årets bilsportskører 2014. Både Kristensen og Magnussen stod med blanke øjne, mens den ene takkede af og den anden drømmer videre om verdensmesterskabet i Formel 1. (Foto: Jan Sommer Frederiksen)
Øjeblikket, hvor Tom Kristensen giver stafetten videre til Kevin Magnussen i form af Årets bilsportskører 2014. Både Kristensen og Magnussen stod med blanke øjne, mens den ene takkede af og den anden drømmer videre om verdensmesterskabet i Formel 1. (Foto: Jan Sommer Frederiksen)

Det blev ikke til nogen sejre for Kevin Magnussen i 2014, men han havde også hård konkurrence fra folk som Lewis Hamilton, Nico Rosberg og Fernando Alonso.

Til gengæld kunne Magnussen onsdag aften i konkurrence med Tom Kristensen, Marco Sørensen og Michael Christensen tage titlen som årets banekører i Danmark ved Dansk Motorsport Award 2015 i Cirkusbygningen.

- Det kommer som lidt af en overraskelse. De andre nominerede er rigtig dygtige. Så jeg kan nok ikke blive ved med at vinde den her pris i fremtiden. Held og lykke til alle de andre, som jeg også synes, fortjener den her pris, sagde Magnussen på scenen efter prisoverrækkelsen.

Kevin Magnussen kan være på vej til IndyCar (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin Magnussen i spil til nyt sæde

Det er fortsat uvist, hvilken serie Magnussen skal køre i 2015, men Indy Car er et bud.

- Mine chefer spekulerer på at købe rettigheder til IndyCar. Skal de gøre det? spurgte TV2's sportsvært Nadia Filt den 22-årige racerkører på scenen.

- Det synes jeg da, svarede Kevin Magnussen med glimt i øjet og en lille kunstpause, der vakte stor latter – Magnussen synes selvfølgelig, at så meget motorsport i tv som muligt er godt, om han så selv kører IndyCar i 2015 eller ej.

Ifølge Jarno Trulli skal den nye McLaren-kører Fernando Alonso ikke gøre sig store forhåbninger om at blive verdensmester igen lige foreløbig. (Foto: AP) Formel 1 Tidligere F1-stjerne om McLaren: Lønnen er eneste lyspunkt

Kevin Magnussen takkede efterfølgende de danske fans, der har fulgt ham rundt omkring i verden i 2014.

- Det har været fantastisk. Helt ærligt, når jeg har været ude at køre i Formel 1, har jeg set de danske flag på tribunerne. Det har været fantastisk.

- Den support er sindssyg at få, sagde en synligt glad og stolt Kevin Magnussen, der senere også blev kåret til årets bilsportkører, en pris som blev overrakt af den nidobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen, der selv stoppede karrieren i 2014.

Både den unge og den lidt ældre racerkører var stærkt berørte, da stafetten på denne vis blev givet videre.

Tom Kristensen vandt den sidste pris, der blev uddelt onsdag aften, nemlig prisen som Årets Profil.

Mellemøsten vil fra og med 2016 muligvis byde på endnu et Formel 1-grandprix. Qatar forsøger således at lægge billet ind. Her ses et billede fra sidste sæsons løb i Bahrain. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Her er Qatars vilde Formel 1-plan

0 kommentarer
Vis kommentarer