F1-stjernes far væltede i vild rally-dyst

Carlos Sainz den ældre væltede og er udgået

Carlos Sainz er udgået af årets Dakar Rally (Foto: AP)
Carlos Sainz er udgået af årets Dakar Rally (Foto: AP)

Så er far færdig i årets Dakar Rally.

Den tidligere Dakar-vinder, Carlos Sainz, Spanien, som to gange har været rallyverdensmester, er endnu et stort navn, som er færdig i årets udgave af det 'vilde' race i Sydamerika.

Han væltede i sin Peugeot og er som en tidligere vinder, Nasser Al-Attiyah, Qatar og sidste års motorcykelvinder, Toby Price, Australien nu udgået.

Carlos Sainz junior's flotte start i en Toro Rosso i Formel 1 har været med til at 'genstarte' faderens rallykarriere, som for nogle års siden ellers var blevet indstillet, da Carlos Sainz ved siden af at drive et go kart center i eget navn forsøgte at blive fodboldpræsident i Real Madrid.

Rallystjernen havde f. eks. ansættelse af Michael Laudrup som træner på sit valgprogram, men det var altså ikke nok til at blive Real Madrid-præsident.

Valgnederlaget afholder ikke Carlos Sainz  dog ikke fra at blande sig i livet i Real Madrid, og da han forud for årets Dakar Rally blev spurgt ud omkring fodbold, erklærede det store spanske sportsnavn den nuværende cheftræner Zidane sin fulde støtte.

Se også: Skeet-skytten ude af verdens vildeste rally

Se også: Dødsrally ramt af dopingskandale

 

1 af 2 Dakar-rallyet blev en profil færre med Carlos Sainz' farvel. Han deler skæbne med Nasser Al-Attiiah, som her har fundet en alternativ måde at vaske bil på (Foto: AP)
2 af 2 Carlos Sainz er udgået af årets Dakar Rally (Foto: AP)
2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere