Fars racerpige bliver eftertragtet

Racerpigen Christina Nielsen er på vej til at vinde amerikansk mesterskab og til Le Mans

Christina Nielsen var forbi årets Le Mans, hvor hun blev 2'er i et supportløb. Her er hun sammen med sin far, den tidligere Le Mans-kører Lars-Erik Nielsen (Foto: Jan Sommer)
Christina Nielsen var forbi årets Le Mans, hvor hun blev 2'er i et supportløb. Her er hun sammen med sin far, den tidligere Le Mans-kører Lars-Erik Nielsen (Foto: Jan Sommer)

Den tidligere Le Mans-kører, Lars-Erik Nielsen skal måske til at holde ekstra øje med datteren, Christina Nielsen.

Hun kan snart blive en ret så eftertragtet racerpige.

Den 23-årige dansker er i sin Aston Martin med to løb tilbage i kalenderen fortsat i førertrøjen i GT Daytona-klassen i United Sportscar Championship.

Med en 2. pladsen sent søndag aften i Virginia sammen med nye canadiske makker, Kuno Wittmer, øgede hun føringen, da den nærmeste konkurrent til mesterskabet, Dion von Moltke, dummede sig og tog på en mindre udflugt, så det kun blev til en 5. plads.

Det betød, at Christiana Nielsen har fået en ny bejler til mesterskabet i Ferrari-køreren Townsend Bell, USA, der vandt søndagens løb.

Afstanden er seks point inden næste løb i Austin, Texas, hvor Christina Nielsen og i øvrigt også Jan Magnussen skal køre i VM-serien for sportsvogne, så en eller flere teamchefer vil med garanti forsøge at spotte kørere til næste års sæson med Le Mans som det største.

- Målet for Christina Nielsen er at komme med i Le Mans, lyder det fra Lars-Erik Nielsen.

Modsat sin kvindelige kollega blev Jan Magnussen sammen med Antonio Garcia, Spanien i det samme løb stødt fra tronen i GT LM-klassen, da Porsche med Patrick Pilet, Frankrig vandt for tredje gang i træk og har lagt sig i spidsen for mesterskabet.

Den dansk/spanske Corvette blev kun 6'er.

- Porsche har kun mesterskabsføringen til låns, lyder det fra Jan Magnussen, der er på vej tilbage til Danmark til Grand Prix'et på Jyllands-Ringen.

(Foto: Christina Nielsen Press)
(Foto: Christina Nielsen Press)
 

11 kommentarer
Vis kommentarer