Annonce:
Annonce:

Formel 1-babe hånede dansk kører: Nu svarer han tilbage

Marco Sørensen blev revset af den spanske skønhed Carmen Jorda, og selvom han ikke er meget for at starte en ordkrig, kan han stadig ikke lade være med at svare tilbage

Carmen Jorda har også fået en del opmærksomhed grundet sit udseende. Det forstår man (Foto: All Over Press)
Carmen Jorda har også fået en del opmærksomhed grundet sit udseende. Det forstår man (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Motorsport

De seneste uger er det Kevin Magnussen, der har trukket overskrifter, når snakken er faldet på Formel 1-temaet Renault. Men de seneste dage er det en anden dansker, der har optaget mest spalteplads i forbindelse med det franske team.

Marco Sørensen stoppede kort før jul hos Renault som reservekører, da han følte, at teamet favoriserede den kvindelige kører Carmen Jorda på bekostning af ham.

Nordjyden var træt af, at den spanske skønhed blev lovprist, selvom hun ifølge danskeren var 12 sekunder langsommere i simulatoren end ham.

Formel 1-babe fik dansk kører til at give op

Den kritik ville Jorda ikke finde sig i, og derfor svarede hun skarpt tilbage i spanske medier.

- Jeg ved ærligt talt ikke, hvem han er. Jeg har ikke set ham på Enstone, og sidste år var han ikke en del af teameat. Måske skulle han hellere fokusere på sin egen karriere.

Annonce:

– Jeg synes, det er utroligt, at han kan udtale sig sådan. Når nu Marco Sørensen - ifølge ham selv - var 11 sekunder hurtigere end Romain Grosjean, burde alle Formel 1-teams jo kaster sig over ham og tilbyde ham kontrakt, svarede hun skarpt og ironisk.

Carmen Jorda har været ude med skarp kritik af Marco Sørensen. (Foto: Alloverpress)
Carmen Jorda har været ude med skarp kritik af Marco Sørensen. (Foto: Alloverpress)
 

Ekstra Bladet kontaktede naturligvis Marco Sørensen for at få en kommentar til spanierens spydigheder, men danskeren vil gerne undgå en ny ordkrig med den kvindelige kører.

- Jeg har ikke så meget at sige for at være helt ærlig. Det her handler ikke om, at der ikke skal være piger i motorsport. Jeg beder bare om at kigge på performance og resultater. Det her handler ikke om, at hun er 1,2,3 eller 12 sekunder fra, siger han og tilføjer:

- Dem inden for motorsport ved, hvad dette handler om. Hvis du spørger dem, så vil de svare, at hun ikke burde være der på grund af resultaterne. De ved, hvad det drejer sig om. Ellers vil jeg ikke kommentere det yderligere, siger Marco Sørensen til Ekstra Bladet.

Hvem er du? Formel 1-skønhed hudfletter dansker

Annonce:

Carmen Jorda mener selv, at hun er fortræffelig i en simulator, og hun hævder da også, at hun kun var ét sekund langsommere end teamets tidligere førstekører, Romain Grosjean.

Ifølge den uafhængige hjemmeside Driver Database er hun dog ikke noteret for én eneste sejr, pole position eller hurtigste omgang efter ti år som aktiv i motorsporten.

Ræs i Monaco: Skandaler og balkonbabser

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: