Annonce:
Annonce:

Hemmelig test til dansk F1-håb

Christian Lundgaard blev inviteret til USA for at teste Indycar

Foto: Getty/FIA Content Pool
Foto: Getty/FIA Content Pool
Annonce:
Følg Motorsport

Alle involverede parter forsøgte at holde seancen hemmelig, men en Indycar-test er svær at holde helt fra offentlighedens øje.

Mandag - tre dage efter sin 20 års fødselsdag - kørte Christian Lundgaard på Barber Motorsports Park en privat test for Rahal Letterman Lanigan Racing.

Den tidligere McLaren-kører og Indy Lights-vinder Oliver Askew deltog også.

Det amerikanske team med den ikoniske talkshowvært David Letterman i ejerkredsen havde spurgt Alpines F1-team, om de måtte afprøve danskeren.

Med fransk accept drog han efter besøget på Silverstone og endnu en svært uheldig F2-runde til USA.

Amerikanske medier spekulerer i muligheden for, at Lundgaard skifter til Indycar senere på sæsonen, da teamet mangler en erstatning for den tidligere Haas-testkører Santino Ferruci

Annonce:

Om end testen gik godt, er der ifølge Ekstra Bladets oplysninger hverken planer om løb eller yderligere test, og i udgangspunktet kan intet komme på tværs i forhold til F2-runderne på Monza og i Sochi, hvor der er overlap med Indycar-kalenderen.

Selv om sæderne på førsteholdet hos Alpine er fyldt med Esteban Ocon og Fernando Alonso til den kommende sæson, og årets F2-mesterskab foreløbigt er gået alt andet end som planlagt set med danske øjne, arbejdes der i kulissen på en forlængelse af danskerens kontrakt med F1-teamet.

Her kan du læse om rygterne, der går i Formel 1-paddocken

Christian Lundgaard kørte 112 omgange og 425 km.

- Vi ser på mulighederne for Christian i 2022 både i Europa og USA. Vi har til hensigt at støtte Christian til det højeste niveau inden for formel-biler, siger Alpines talentchef Mia Sharizman til Ekstra Bladet.

- Vi er overbevist om Christians potentiale til at nå det højeste niveau og er indstillet på, at han skal opnå det.

- Vi kan ikke kommentere yderligere muligheder for 2022, før planen ligger klar. Lige nu er der ingen klar tidshorisont for beslutningen, siger Sharizman.

F2-sæsonen er halvvejs, men afsluttes først i december.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: