Hollywood-stjerne overrasker med podieplads til Le Mans

Patrick Dempsey er racerkører ved siden af filmkarrieren og i weekenden drønede skuespilleren ind på en andenplads til det legendariske løb

Det er ikke kun pigehjerter, han sætter op i tempo. Også speedometret formår Patrick Dempsey at banke helt op i det røde felt.

Ved siden af sin tv- og filmkarriere er den 49-årige skuespiller nemlig også racerkører, og efter årets Le Mans kan Dempsey for første gang indtage en podieplads og sætte et trofæ hjem på hylden.

"Greys Hvide Verden"-stjernen ræsede nemlig ind på en imponerende andenplads søndag ved det legendariske 24-timers løb i amatørkategorien.

Derfor var den Golden Globe-nominerede skuespiller dybt berørt over at stå på podiepladsen med trofæet i hånden, fortalte han efterfølgende i et tv-interview med Fox Sports.

Patrick Dempsey med sit symbol på succes'en (Foto: AP)
Patrick Dempsey med sit symbol på succes'en (Foto: AP)
 

- Jeg synes, det er svært at sætte ord på, hvor meget det betyder at komme på podiet til Le Mans, sagde han berørt og uddybede alligevel:

- Det er en fantastisk bedrift og en fænomenal indsats. Man drømmer om øjeblikke som dette, og jeg har arbejdet så hårdt de seneste tre år for at få det til at ske, og nu er jeg her. Vive la France, jublede skuespilleren, der har sit eget hold, Dempsey-Proton Porsche 911 RSR Team, og tidligere har deltaget i løbet tre gange, inden han i år kørte sig til en podieplacering.

I år var også seks danskere at finde på banen til Le Mans, selvom det var første gang løbet blev afviklet uden den legendariske racerkører Tom Kristensen. Kristensen indstillede karrieren efter at have vundet Le Mans med sit hold imponerende ni gange.

På Twitter jubler Patrick Dempsey over sejren. Se nogle af billederne her

Porsche #19 med Nico Hülkenberg vinder den 17. Le Mans-sejr for tyskerne. (Foto: Jan Sommer) Motorsport Kevins dilemma: Formel 1-stjerne triumferer i Le Mans

11 kommentarer
Vis kommentarer