Annonce:
Annonce:

Hvem er du? Formel 1-skønhed hudfletter dansker

Spanske Carmen Jorda er bestemt ikke glad for de seneste udtalelser fra danske Marco Sørensen - og hun giver ham nu svar på tiltale

- Jeg ved ærligt talt ikke, hvem han er, siger Jorda om Marco Sørensen. (Foto: Mikkel Tariq Khan)
- Jeg ved ærligt talt ikke, hvem han er, siger Jorda om Marco Sørensen. (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Annonce:
Følg Motorsport

Kevin Magnussens nye kønne teamkammerat hos Renault, spanske Carmen Jorda, er blevet godt og grundigt muggen.

Årsagen er, at den afhoppede reservekører, Marco Sørensen, har tilladt sig at udtale sig om hendes manglende formåen i en simulator.

Nordjyden stoppede kort før jul hos Renault, fordi det var Carmen Jorda der fik alle roserne, selv om hun ifølge Marco Sørensen var 12 sekunder langsommere i simulatoren end ham.

Det har Carmen Jorda svaret på i diverse spanske medier hvor hun fortæller, at hun kun var ét sekund langsommere end teamets tidligere førstekører, Romain Grosjean.

– Jeg synes, det er utroligt, at han kan udtale sig sådan. Når nu Marco Sørensen - ifølge ham selv - var 11 sekunder hurtigere end Romain Grosjean, burde alle Formel 1-teams jo kaster sig over ham og tilbyde ham kontrakt, svarer hun skarpt og ironisk.

Annonce:

Jorda hævder, at hun ikke engang ved, hvem Marco Sørensen er.

- Jeg ved ærligt talt ikke, hvem han er. Jeg har ikke set ham på Enstone, og sidste år var han ikke en del af teameat. Måske skulle han hellere fokusere på sin egen karriere. Jeg synes ikke, det er en god måde at bevise sine egne evner på -  at man taler dårligt om andre kørere - i dette tilfælde mig, siger hun.

Formel 1-babe fik dansk kører til at give op

Carmen Jorda har med egne ord åbenbart været helt fantastisk i en simulator, selv om hun efter ti år i motorsporten på den uafhængige hjemmeside, Driver Database, ikke er noteret for en eneste sejr, pole position eller hurtigste omgang.

Fire gange, senest i 2009 har hun været på podiet, men ellers ikke været i nærheden af noget som helst.

Annonce:

Da hun tre år i træk forsøgte at komme videre fra GP 3, kørte Marco Sørensen efter tiden i Formel Renault 3.5 videre i GP 2 og vandt blandt andet en af karrierens flotteste sejre i forbindelse med det russiske Formel 1 Grand Prix i OL-byen, Sochi.

Med 17 sejre, 16 pole position, 15 hurtigste omgange og 51 gange podiet har Marco Sørensen et langt mere prangende cv.

På hold med Formel 1-skønhed: Hun skal tæmme Kevins Renault

Det var, fordi Marco Sørensen havde kørt hurtigere tider i simulatoren end Lotus’ to kørere, finnen Kimi Räikkönen og Romain Grosjean, at den daværende teamchef, Eric Boullier, i efteråret 2013 gav nordjyden en Formel 1-test på den sydfranske bane, Paul Ricard.

Planen var 45 minutter, men endte med to timer, hvor Marco Sørensen startede med at køre 0,3 sekunder hurtigere end den unge schweizer, Alex Fontana, der faktisk havde betalt for testen.

Ecclestone foreslår særskilt kvinde-Formel 1

Annonce:

Desværre for Marco Sørensen dukkede en vis Pastor Maldonado efterfølgende op med en kæmpe check på mere end 100 mio. kr og snuppede sædet efter Kimi Räikkönen, da denne smuttede tilbage til Ferrari.

Marco Sørensen er i dag blandt verdens bedste GT-kørere og at finde i feltet i VM for sportsvogne hos Aston Martin i GTE-klassen, som i næste uge har præsentation af sine 2016-kørere, hvor Le Mans også er en del af løbsprogrammet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: