Hylder Nicki P's overfaldsmand: Du er min helt!

Altid kontroversielle Darcy Ward er begejstret over Greg Hancocks overfald på den danske speedwaykører Nicki Pedersen

(Foto: Jarek Pabijan)
(Foto: Jarek Pabijan)
Følg Motorsport

En af speedway-sportens allerstørste talenter, den australske skandaleknægt Darcy Ward, er ikke en del af speedway VM-cirkusset i år, efter han sidste år fik stanget en ti måneders karantæne i ansigtet, efter han var troppet op til et Grand Prix med for meget alkohol i blodet.

Wards historik rummer også flere drukture, voldtægtsanklager og en flugt fra politiet i Australien i en ordentlig hash-koger. Han er med andre ord en yderst kontroversiel skikkelse, og så er han bestemt ikke på julekort med den danske speedway-badboy, Nicki Pedersen.

Trods sin karantæne så overværer Ward fortsat speedway-løb, og han har også hørt om episoden fra gårsdagens løb i den svenske eliltserie, hvor den amerikanske veteran Greg Hancock så rødt og overfaldt Nicki Pedersen, efter denne - efter amerikanerens opfattelse - var skyld i Hancocks styrt.

Nicki P. overfaldet på slaggerne

Hancock røg af cyklen, men drønede straks over mod danskeren, og han slyngede denne omkuld på slaggerne med en hård kropstackling.

De to kamphaner tumlede derefter omkuld på jorden, inden de blev hevet hver til sit af medkørere og officials. Nicki Pedersen blev udelukket fra heatet, mens Hancock fik en bøde på 5.000 svenske kroner. Den maksimale straf, juryen kan uddele.

Nicki Pedersen var bestemt ikke tilfreds med Hancocks overfald, men Darcy Ward derimod, han kan ikke få nok. Han både jubler over Hancock og sender svinere af sted efter den danske speedway-stjerne.

- Min helt, skriver Ward direkte henvendt til Hancock på Twitter, mens han kort efter sender en ordentlig bredside af sted mod Pedersen.

- Nicki Pedersen, du er en pikspiller. Jeg er ikke bange for dig lille dreng, lyder det fra Ward, hvilket får nogle af hans følgere til at foreslå, at han lægger alkoholen på hylden for en stund.

Ward er dog ikke færdig med sine verbale udfald.

- Jeg siger bare, hvad alle tænker. Jeg står ved mine ord, skriver Ward.

Slutteligt skriver australieren, at Pedersen har blokeret ham fra Twitter. Fulgt op med et 'bange' samt en 'kyssende' smiley.

Jo, han og Nicki Pedersen er ikke ligefrem hinandens kop the.

Ward er en mand med et heftigt temperament. Se blot nedenstående video.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+