Jan Magnussens bil kyssede barrieren

Mekanikerne blev sendt på overarbejde, da Jan Magnussens holdkammerat, Ricky Taylor, måtte en tur i sandkassen

Jan Magnussens bil snittede barriereren under træningen. Det var dog ikke danskeren, der sad bag rattet (Foto: Jakob Jørgensen)
Jan Magnussens bil snittede barriereren under træningen. Det var dog ikke danskeren, der sad bag rattet (Foto: Jakob Jørgensen)

LE MANS (Ekstra Bladet): Så har Jan Magnussens mekanikere igen fået nattesøvnen spoleret på grund af overarbejde.

Som sidste års udgave af Le Mans røg den gule Corvette nr. 63 af banen under træningen, men det blev kun til et lille kys med den nye sikkerhedsbarriere.

TV var lidt for hurtig til at give Jan Magnussen æren for afkørslen i indgangen til Mulsanne.

Det viste sig at være den nye tredjemand, Ricky Taylor, som røg i sandkassen og ud i den nye skumbarriere, mens Jan Magnussen sad og kiggede på i en havestol.

Modsat sidste år har Corvette garderet sig med at flyve en såkaldt showbil til Le Mans, så der er masser af reservedele i baghånden, hvis det skulle blive nødvendigt.

Afkørslen satte punktum for en i forvejen rædselsfuld aften for Corvette, som efter at have været flyvende forleden i den officielle test slet ikke kunne finde de samme takter frem til onsdagens træning.

Jan Magnussen, Corvette Racing (Foto: Richard Prince / Richard Dole)
Jan Magnussen, Corvette Racing (Foto: Richard Prince / Richard Dole)
 

Undervejs berettede Jan Magnussens mangeårige makker, Antonio Garcia, på de sociale medier om 'tekniske problemer', inden der pludseligt blev 'radio-tavshed'.

Corvette sørgede med 'det lille kys' for andet år i træk for et af de få dramatiske højdepunkter på en eller langtrukken aften, hvor de forskellige teams havde mere travlt med at lurepasse end vise, hvad de kan.

Det endte med, at Porsche satte farten i den store LMP1-klasse, mens Ferrari og Ford skiftedes til at være hurtigst i 'danskerklassen', GTE Pro-klassen med Jan Magnussen, Corvette, Michael Christensen, Porsche samt Nicki Thiim og Marco Sørensen, Aston Martin til start.

Debutanterne fra Formula Racing i GTE Am-klassen, Johnny Laursen, Mikkel Mac og Christina Nielsen, brugte den første aften til at indløse nattegn til weekendens 24 timers løb ved at køre de påkrævede omgange. 

Se også: Danske Christina klar til at ryste Le Mans-verdenen

Se også: Bedre Le Mans-vejr end forventet

Se også: Et år efter uheldet: Big Mag tanker selvtillid

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere