Annonce:
Annonce:

Kæmpe chance til dansk racertalent

Den danske racerkører Kevin Rossel har fået en stor chance for at fremme sin karriere. Han har skrevet under på en kontrakt med Lamborghinis Young Driver-program, der giver en gylden mulighed for at tage skridtet videre

Kevin Rossel får chancen hos Lamborghini. Foto: Team Rossel.
Kevin Rossel får chancen hos Lamborghini. Foto: Team Rossel.
Annonce:
Følg Motorsport

Den unge danske racerkører Kevin Rossel har fået en stor mulighed, der kan få afgørende betydning for hans karriere.

Danmarksmesteren i Super GT-klassen har skrevet kontakt med Lamborghinis Young Driver-program, og det vækker glæde hos den unge racerkører.

- Det er lige præcis det, vi håbede på. Det betyder, at Lamborghini har fokus på mine resultater, og at de holder mere øje med mig, siger han.

Ham skal du have fingre i: Eksperten afslører sit hold: Han er kuppet blandt sprinterne  

Kevin Rossel håber på, at det kan være med til at tage ham skridtet videre til til en hurtigere klasse.

- Min makker i bilen er også med i deres GT3-program, så jeg bliver hele tiden målt op mod en, som er et skridt videre, og det tager jeg som noget meget positivt.

Annonce:

- Nu begynder det for alvor at dufte af noget. Det er første trin i raketten, hvor det gerne skal føre videre til GT3. I sidste ende kan det give chancen for at blive fabrikskører for Lamborghini.

Foto: Team Rossel
Foto: Team Rossel
 

- Mit overordnede mål er at sætte en god sæson sammen, så jeg kan tage de næste skridt, men det kræver, at jeg præsterer hver gang, jeg har muligheden, forklarer 25-årige Rossel.

Kevin Rossel kørte første løb i Lamborghinien på Misano-banen i Italien, hvor han endte lige udenfor podieplaceringerne. Han er ikke i tvivl om, at han vil forbedre sig i løbet af sæsonen.

- Nu skal jeg bruge de ting, som jeg lærte på Misano til at være skarpere næste gang, og det hjælper hver gang, jeg sidder i bilen, for jeg har trods alt kun testet nogle gange og kørt det ene løb.

Næste løb for Kevin Rossel bliver kørt 4.-5. september på den ikoniske Nürburgring i Tyskland, hvor han kan håbe på at forbedre sig yderligere

Formel 1 udvider coronaramt sæson til 17 racerløb

Snydes for Le Mans

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: