Annonce:
Annonce:

Kan du spotte vinderen: Tog sejren med 0,011 sekunder

Få centimeter afgjorde årets største Nascar løb Daytona 500

Sådan ser 0,011 sek ud. Denny Hamlin på ydersiden vandt Daytona 500 så knebent som muligt(Foto: ZUMA Press)
Sådan ser 0,011 sek ud. Denny Hamlin på ydersiden vandt Daytona 500 så knebent som muligt(Foto: ZUMA Press)
Annonce:
Følg Motorsport

Det var ikke til at se med det blotte øje, da Denny Hamlin, USA, sent i aftes blev historisk ved at vinde sæsonens største Nascar-løb med få centimeter.

Eller 0,011 sekunder.

Altså det rene ingenting, men nok til at blive hyldet som vinder af Daytona 500, som er finalen på nogle forrygende uger på banen i Florida.

For nogle uger siden blev Jan Magnussen og Co. slået med en 'halv' bil af 'søsterbilen' fra Corvette i Daytona 24 timer.

Vinderen af Daytona 500 med den historiske margen, Denny Hamlin lå som 4'er, da feltet kørte ud på den sidste omgang i det 800 km lange løb (500 står for miles, som er 1609 m, red).

Teamkollega, den dobbelte vinder Matt Kenseth, lå i front, og det lignede et hattrick i løbet, som blandt motortilhængere har samme status som Super Bowl.

Den gule førerbil trak nemlig fra på sidste omgang, men også op i banen. Det gav Denny Hamlin en mulighed på ovalen til at dykke ned i en meget lille åbning. Samtidigt fik førerbilen et svaj, og det blev i stedet en skærm mod skærm-duel  mellem Denny Hamlin og Martin Truex jr. ned ad opløbet.

Mens tilskuerne måtte ty til lystavlen, måtte TV-seerne verden over vente på replay for at se, hvem der havde vundet løbet med bilerne, som har næsten samme udseende som 'flyderne' Danish Thundersport Championship, der er bemandet af bl. a. Casper Elgaard, Jan Magnussen, Dennis Lind, Ronnie Bremer m.fl.

Den 35 årige Denny Hamlin er ny mmand på den imponerende liste over vindere med navne som verdens mest vindende, Richard Petty, A. J. Foyt. Jeff Gordon, Dale Earnhardt, Dale Earnhardt jr. og ikke at forglemme, Mario Andretti, som er den eneste, der har vundet næsten alt undtagen 24 timer på Le Mans.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: