Kevin har gåsehud: - Øjenåbner

Kevin Magnussen har gåsehud efter at have prøvet sin nye bil - det er lidt af en øjenåbner

Kevin Magnussen glæder sig over sin nye bil. Foto: HAMAD I MOHAMMED/Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen glæder sig over sin nye bil. Foto: HAMAD I MOHAMMED/Ritzau Scanpix

Efter syv år med Formel 1 skal Kevin Magnussen i 2021 prøve kræfter med den amerikanske IMSA-serie, hvor han skal køre for Chip Ganassi Racing.

I denne uge har han testet bilen på den legendariske Sebring-bane i Florida.

- Hver gang jeg rørte gassen, fik jeg gåsehud. Det er det her, det handler om. Det er her, passionen startede. Det handler om lyden, lugten, udseendet og bilens æstetik, siger Magnussen i The Marshall Pruett Podcast.

- Jeg tror, jeg har savnet det, og jeg indså det ikke, før jeg prøvede en bil med denne her slags lyd, siger Magnussen.

For mange er Formel 1 ellers det ypperste inden for motorsport, og danskeren har da også været glad for sin her.

- Jeg har nærmest kørt en flyvemaskine over de seneste seks-syv år, og det har været fantastisk - at køre en Formel 1-bil er fantastisk, for den har meget greb og stor kraft, men den mangler lidt sjæl.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det, men der mangler noget. Formel 1 plejede at have det, men har mistet det, så at komme tilbage og køre Cadillac DPi har virkelig været en øjenåbner, siger Magnussen.

- Lyden og måden motoren responderer - selv banen også. At køre på Sebring, en gammeldags bane, det bliver ikke mere old school end det, og jeg bare elsker det, siger Magnussen.

Artiklen fortsætter under billederne

Det har været noget af en øjenåbner at prøve en ny bil. Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix

 

Danskeren ser frem til sin officielle debut i IMSA-serien, der bliver næste weekends '24 hours of Daytona', som han skal køre sammen med den hollandske teamkammerat Renger van der Zande.

- Jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg får gåsehud bare ved at tænke på, hvad der ligger foran os. Jeg kan slet ikke vente, siger Magnussen.

I Formel 1 er Kevin Magnussen og hans franske teamkammerat Romain Grosjean erstattet af tyske Mick Schumacher og russiske Nikita Mazepin.

Senest afslørede Kevin Magnussen, at han sagtens kunne være fortsat i Formel 1 på et helt bestemt team, som du kan læse LIGE HER.

Engang var forholdet mellem manageren og Magnussen nært. Foto: Jan Sommer Motorsport Kevin Magnussen vinder millionstrid mod eksmanager

Mick Schumacher er en del af Ferraris akademi, men vejen ind i Formel 1 bliver via et mindre team. Foto: HAMAD I MOHAMMED/Ritzau Scanpix Formel 1 Plan for Schumachers fremtid: Trussel mod Kevin?

Frederik Vesti vandt de sidste to afdelinger af F3-mesterskabet i den forgangne sæson. Foto: Getty/FIA Content Pool Formel 1 Mercedes sikrer sig dansk F1-talent

Max Verstappen og Daniil Kvyat sprøjter champagne på hinanden dengang i 2019, hvor Kelly Piquet fødte russerens datter - nu er Piquet Verstappens kæreste. Foto: Jens Meyer/Ritzau Scanpix Formel 1 Snupper rivalens eks og legendens datter

Formel 1 Kevin til racerdronning: Hvem har de største kugler?

Christian Lundgaards syvendeplads var skuffende for Renaults Formel 1-team, men de tror stadig på ham. Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix Formel 1 Klar udmelding: Skuffet over dansker

Mikkel Hansen i duel om bolden torsdag aften i Kairo. Foto: Mohamed Abd El Ghany/AFP/Ritzau Scanpix Håndbold Ingen over million-Mikkel: Se VM-heltenes løn

64 kommentarer
Vis kommentarer