Kevin overrasker: Sådan bruger han pausen

Kevin Magnussen bruger ikke coronapausen i en bilsimulator. Han holder fokus på formen og trivsel

Kevin Magnussen er ligesom resten af Formel 1-feltet tvunget i coronaeksil, og sæsonstarten er rykket. (Arkivfoto) Foto: Albert Gea/Reuters
Kevin Magnussen er ligesom resten af Formel 1-feltet tvunget i coronaeksil, og sæsonstarten er rykket. (Arkivfoto) Foto: Albert Gea/Reuters
Følg Motorsport

Hvis man er racerkører og er forhindret i at køre sin racerbil, må en højteknologisk bilsimulator vel være det bedste alternativ.

Sådan ser den danske Formel 1-stjerne Kevin Magnussen dog ikke på det.

Grundet coronakrisen er sæsonstarten udskudt, og Magnussen forsøger at slå tiden ihjel i et sommerhus i Danmark sammen med konen Louise.

Men den grønne plæne udenfor trækker langt mere i danskeren end en bilsimulator, når han skal holde sig i gang.

- Der er mange, som kører i simulator, men det har aldrig fanget mig særlig meget. Jeg synes, der er langt fra at køre sådan en simulator, man kan have stående derhjemme, til den virkelige verden, siger han til TV3 Sport.

- Så jeg føler ikke, det er noget, jeg kan bruge vildt meget. Det gælder først og fremmest for mig om at holde formen og holde humøret oppe.

Normalt er kørerne også væk fra bilerne fra slutningen af november, når sæsonen slutter, til midten af februar, hvor der må testes frem mod den nye sæson i marts.

Derfor mener Kevin Magnussen heller ikke, at nogen kommer ud på den anden side af coronakrisen med en fordel eller ulempe i forhold til andre i feltet.

Heller ikke den manglende mulighed for at komme i fitnesscenter bekymrer lige nu danskeren.

- Det er noget med bare at træne ude i haven. Der er mange ting, man kan gøre uden at tage i træningscenter, så det er ikke, fordi det er så slemt.

- Det ville selvfølgelig være mere optimalt at være i et træningscenter, men jeg skal nok klare mig, siger han.

Indtil videre er Det Canadiske Grandprix i Montreal 14. juni det første på Formel 1-kalenderen, som endnu ikke er udskudt eller aflyst.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+