Kevins boss: - Vi havde ikke plads til ham

Kevin Magnussen var allerede forbi Chip Ganassi Racing for nogle år siden, og han gjorde et godt indtryk

Kevin Magnussen har været på uanmeldt besøg hos Chip Ganassi Racing før. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen har været på uanmeldt besøg hos Chip Ganassi Racing før. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix

Siden 2014 har Kevin Magnussen kørt Formel 1, men nu prøver danskeren kræfter med den amerikanske IMSA-serie, hvor han skal køre for Chip Ganassi Racing.

Men faktisk kunne Magnussen allerede langt tidligere være havnet her. Han var nemlig forbi, da han for nogle år siden ledte efter muligheder uden for Formel 1. Her tog danskeren rundt blandt de førende amerikanske teams for at se, hvilke muligheder der var åbne, og hvordan disse teams arbejdede.

- Receptionen ringede en dag til mig og sagde: 'Der er en fyr fra et eller andet sted i Europa. Han spørger, om du er i bygningen, og om han kan møde dig', siger teamets direktør Mike Hull til IMSA-seriens officielle hjemmeside.

- Kevin var gået lige ind ad hoveddøren og spurgte, om han kunne møde mig og tage et kig rundt. Så jeg gik ned, og vi endte med at bruge halvanden time sammen på bare at tale om racing.

- Han ledte åbenlyst efter en backup-plan, hvis tingene ikke gik i Formel 1, men på det tidspunkt havde vi ikke en plads til ham.

- Men det var en god snak. Meget imponerende. Og han har ikke ændret sig, siger Hull.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Se højdepunkterne fra Kevin Magnussens sidste formel 1-løb, i Abu Dhabi, d. 13 december 2020

Kevin Magnussen i sin nye bil under weekendens træning. Foto: Brian Cleary
Kevin Magnussen i sin nye bil under weekendens træning. Foto: Brian Cleary

Danskeren ser frem til sin officielle debut i IMSA-serien, der bliver weekendens '24 hours of Daytona', som han skal køre sammen med den hollandske teamkammerat Renger van der Zande.

Efter kvalifikationen i søndags starter danskerbilen som nummer syv.

Motorsport Kevin fantomstartede

Motorsport Afsløret: Her er Kevins nye racer

Frederik Vesti vandt de sidste to afdelinger af F3-mesterskabet i den forgangne sæson. Foto: Getty/FIA Content Pool Formel 1 Mercedes sikrer sig dansk F1-talent

Max Verstappen og Daniil Kvyat sprøjter champagne på hinanden dengang i 2019, hvor Kelly Piquet fødte russerens datter - nu er Piquet Verstappens kæreste. Foto: Jens Meyer/Ritzau Scanpix Formel 1 Snupper rivalens eks og legendens datter

Formel 1 Kevin til racerdronning: Hvem har de største kugler?

Mikkel Hansen i duel om bolden torsdag aften i Kairo. Foto: Mohamed Abd El Ghany/AFP/Ritzau Scanpix Håndbold Ingen over million-Mikkel: Se VM-heltenes løn

36 kommentarer
Vis kommentarer