Kevins motor sprang i luften

Lørdagens deltagelse ved Copenhagen Historic Grand Prix forløb langtfra udramatisk for Kevin Magnussen

(Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
(Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

BELLAHØJ (Ekstra Bladet): Der er for tiden noget med Kevin Magnussen og motorer.

Langt fra Formel 1, men alligevel i en racerbil, en Ford Lotus Cortina 64, på Bellahøj i København i Copenhagen Historic Grand Prix fik Formel 1-reserven kunne nogle få omgange i Pro-Am-klassen, inden motoren røg i luften. Det var altså ikke i en McLaren Honda, at det denne gang gik galt.

Så blev hans optræden hellere kke længere på førstedagen, hvor han forinden havde bidraget til faderen, Jan Magnussens indsamling til kræftramte børn på Riget sammen med et hav af andre danske Le Mans-navne m.m.

Se også: Straffet ulovligt: Dansk motorsports slemme dreng er tilbage

Anført af Le Mans-vinderne Tom Kristensen og John Nielsen bliver der kørt penge hjem i en god tjeneste, og resultatet af på førstedagen nærmede sig 200.000 kr.

Det nye uheld betød, at Kevin Magnussen fik tid til at hygge sig både sin mindre søskende, Luca og Millie samt farfar, Hans Erik Magnussen, mens tid var.

Søndag skulle Ford Lotus Cortina'en være klar igen til at køre, så Kevin Magnussen får formentligt nogle flere omgange , lige som han i en McLaren sportvogn skal ud at samle flere penge ind i Race for Riget.  

Se også: Watt: Idioti, hvis Kevin ikke kigger andre veje

32 kommentarer
Vis kommentarer