Annonce:
Annonce:

Magnussen i front: Nedtur for danskerbil

Jan Magnussen har overtaget hovedrollen 

Annonce:
Følg Motorsport

Le Mans (Ekstra Bladet) Syv omgange og så det var forbi.

Den grøngule Aston Martin, som startede fra pole position, fik med Nicki Thiim ikke mange omgange i spidsen for GTE Pro-klassen i verdens største racerløb i Le Mans.

Uden at der har været meldinger om uregelmæssigheder er Aston Martin nr. 95 raslet ned igennem feltet og den hurtigste i tidtagningen, Marco Sørensen har overtaget bilen på en 13. plads i klassen.

Fartfesten er set med neutrale danske øjne ikke blevet dårligere af den grund.

Veteranen Jan Magnussen har takket været strålende kørsel af Antonio Garcia fra Spanien overtaget den gule Corvette på førstepladsen med to Porsche-biler efter sig med sidste års klassevinder Michael Christensen på tredjepladsen.

Annonce:

24 timers løbet er også VM-finale, og Michael Christensen og makkeren Kevin Estre vil med en ottendeplads være sikker på at blive verdensmestre.

I LMP2 klassen er karatebilen nr . 37 fra Jackie Chan Racing på vej frem, mens High Class Racing med Anders Fjordbach og nu schweizeren Mathias Beche helt efter køreplanen ikke har rørt særlig meget på sig og fortsat befinder sig midterfeltet i det store LMP2-klassen.

Kvindebilen med blandt andet  Michelle Gatting som en af de tre ombord har det svært i GTE Am-klassen og i det hele taget og den blå og lyserøde Ferrari er fem omgange efter den førende Toyota med briten Mike Conway, som startede med en meget hurtig omgangtid på 3.17,297 min.

Anders kører Le Mans med Trumps golfven

Scorer millioner på Le Mans: Så meget tjener de danske stjerner

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: