Magnussen-succes: Fart på far

Gamle Magnussen fortsat i front i amerikansk sportsvognsmesterskab

Mens Kevin Magnussen nøjes med at kigge på, har far, Jan Magnussen forrygende travlt (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Mens Kevin Magnussen nøjes med at kigge på, har far, Jan Magnussen forrygende travlt (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Far, Jan Magnussen er fortsat i front i Tudor United Sports Car Championship efter sæsonens korteste arbejdsdag.

Efter at have vundet sæsonens to længste løb i GTE-klassen, 24 timer på Daytona og 12 timer på Sebring sluttede racerfaderen natten til søndag som 3'er sammen med sin spanske makker, Antonio Garcia i 100 minutters løbet i Long Beach, Califonien med det berømte oceanskib, Queen Mary som baggrund.

Se også: McLarens luksusproblem: Drømmestart til Kevins ærkerival

Dermed bevarede det dansk/spanske makkerpar 1. pladsen i mesterskabet, selv om løbet blev vundet af nærmeste udfordrere, Dirk Werner, Tyskland og Bill Auberlen, USA.

Otte point er afstanden inden løbet om to uger på endnu en bane i Californien,  Laguna Seca, som køres i samme weekend, som konkurrenterne er ude i den sidste forprøve på årets 24 timers løb i Le Mans, 6 timers løbet på Spa i Belgien.

Se også: Buttons mareridt: Tak bil, du er skøn ...

I mellem de to amerikanske løb skal Jan Magnussen hjem til sæsonåbning på Jyllands-Ringen, hvor han er 1. udfordrer til den forsvarende mester, Casper Elgaard.

Det er snart to år siden, at BMW sidst har vundet et løb i den amerikanske serie, men sejren var heldig, da den førende Ferrari fik bremseproblemer, efter at den tidligere Formel 1-stjerne, Giancarlo Fisichella har kørt 'den stejlende hingst' i front inden det sidste pitstop, hvor tyskeren Pierre Kaffer overtog rattet.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere