Motorløb ramt af tragedie: Tilskuer dræbt af flyvende bil

En tilskuer blev dræbt og flere andre kom til skade, da englænder kørte galt på Nürbürgring

Nürnbürgring lagde lørdag asfalt til en tragisk ulykke, som kostede en tilskuer livet.

En tilskuer mistede livet, mens flere andre kom til skade, da der lørdag blev kørt VLN Endurance Championship på den berømte Nürbürgring i Tyskland.

En tilskuer mistede livet i den tragiske ulykke.
En tilskuer mistede livet i den tragiske ulykke.

Her mistede den 23-årige brite Jann Mardenborough kontrollen over sin Nissan GTR Nismo, der mistede jordforbindelsen i et sving og røg ud mod tilskuerne, der ellers troede sig i sikkerhed bag et hegn.

- Under dagens 'VLN 1'-ræs på Nürnbürgring Nordschleife indtraf der en alvorlig ulykke, hvor Nissan nummer 23 var involveret. Bilen er tilsyneladende kørt af banen på 'Flugplatz'-sektionen, røget over hegnet og landet på taget i en tilskuer-sektion. Adskillige tilskuere kom til skade i ulykken, og trods øjeblikkelig behandling har en mistet livet. De øvrige er bragt til hospitalet, skriver Nissan Nismo i en pressemeddelelse.

Chaufføren Jann Mardenborough slap selv uden alvorlige skader.
Chaufføren Jann Mardenborough slap selv uden alvorlige skader.

Jann Mardenborough slap selv billigt. Han kunne selv forlade bilen, inden han blev kørt på hospitalet.

I den kommende tid skal Nissan Nismo sammen med arrangørerne undersøge, hvordan ulykken kunne få så alvorlige og tragiske konsekvenser. Formel 1 Sauna-testen: Så hedt er Malaysias grandprix

Formel 1 Sauna-testen: Så hedt er Malaysias grandprix Med lidt tur i den kommer McLaren til at kæmpe mod andre end sig selv i Malaysia. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Formel 1 Alonso overrasket: Halvandet sekund er fundet

47 kommentarer
Vis kommentarer